Două zile până la deschiderea festivalului Untold 2022

Mai sunt mai puțin de două zile până la deschiderea festivalului Untold, considerat cel mai mare festival de muzică electronică din România și unul dintre primele cinci din lume.

Organizatorii fac ultimele pregătiri ale celei de-a șaptea ediții, iar spectatori din întreaga lume au început să sosească la Cluj pentru cele patru zile și patru nopți de festival. Tema Untold din acest an este „Temple of Luna” și va fi regăsită în decorurile de pe stadion și de pe scena principală. În exclusivitate pentru RRA, Edi Chereji, directorul de comunicare și unul dintre organizatorii evenimentului, a dezvăluit câteva detalii tehnice:

Edi Chereji: Şi în acest an, scena este realizată după o creație a echipei interne și a echipei Untold – de fapta echipei noastre, cea care a gândit scena, a desenat-o, şi şi în acest an ea este pusă în practică foarte frumos.

Va fi cea mai mare scenă din România şi ca deschidere, şi ca înălțime. Este o scenă care are peste 30 de metri înălţime, are undeva peste 700 de metri pătraţi de /ecran/ LED. Este o scenă foarte impresionantă şi cu atât mai mult pe timp de noapte, pentru că jocul de lumini, artificiile, proiecţiile care se întâmplă acolo pe scenă sunt cu adevărat uimitoare, realizate la cel mai înalt standard şi reprezintă până la urmă un show în sine, un show pe care iubitorii acestor evenimente mai au ocazia să-l vadă doar la câteva festivaluri, cum ar fi Coachella sau Tomorrowland sau Ultra Miami./cvanatoru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI – 2 august