Expoziție foto pentru adopție de câini la Palatul Suțu

Consiliul Județean (CJ) Ilfov, în parteneriat cu Adăpostul Speranța și Muzeul Municipiului București, organizează o expoziție foto cu câini disponibili pentru adopție, la Palatul Șuțu din București. Expoziția se numește „Viața nu te așteaptă. Cel mai bun prieten, da” și are loc în perioada 3 – 28 august.

Potrivit unui comunicat de presă emis marți, 2 august, de CJ Ilfov, câinii provin din adăpostul public Brănești, respectiv din cel privat, Speranța.

„Expoziția realizată în colaborare cu Muzeul Municipiului București ajută enorm. Mesajul nostru, fotografiile câinilor vor ajunge acolo unde trebuie. În fața și-n inimile oamenilor. Nu e zi în care o persoană să nu se plângă că avem câini pe străzi. Avem, așa e. Și vom avea în continuare dacă nu alegem să ne implicăm. E important ca oamenii să aleagă să adopte și să înțeleagă că nu rasa contează, că maidanezii sunt câini minunați, sunt mai echilibrați și cu adevărat recunoscători.”, a declarat Hilde Tudora, șef Birou Protecția Animalelor CJ Ilfov.

În adăpostul public Brănești sunt, în acest moment, aproape 200 de câini, iar în adăpostul Speranța, aproximativ 600. Toții câinii sunt vaccinați, deparazitați, microcipați, iar adulții sunt și sterilizați. (Lavinia Niță, FJSC)