Concert caritabil – teatrul de comedie

Concert caritabil – Omagiu lui George Enescu la 141 de ani de la naşterea sa Teatrul de comedie. Bilete disponibile in limita locurilor rezervate

  • Intrarea gratuită
  • Donațiile vor merge către copii defavorizați din mai multe județe

Biserica „Sfântul Dumitru-Poştă”, Paraclis Universitar, Teatrul de Comedie şi Asociaţia Umanitară Tadeu vă invită să participaţi la Concertul caritabil – Omagiu lui George Enescu la 141 de ani de la naşterea sa, care va avea loc vineri, 19 august a.c., începând cu ora 18.30, la Teatrul de Comedie din strada Sfântul Dumitru nr.2, Sector 3.

Evenimentul artistic are drept scop strângerea de fonduri necesare pregătirii pentru începutul anului școlar a 150 de elevi din județele Prahova, Tulcea, Teleorman, Vaslui și municipiul București, care provin din familii cu posibilități financiare reduse.

În cadrul concertului, artişti români şi străini, care au cântat pe marile scene ale lumii şi care au ales să susţină iniţiativa noastră filantropică, vor interpreta momente muzicale, dedicate marelui compozitor George Enescu. Participarea la spectacol se va face sub forma unor donaţii benevole din partea spectatorilor, care sunt esenţiale pentru susţinerea celor 150 de copii, cărora ne dorim să le oferim o şansă la educaţie.

Concertul deschide seria evenimentelor din cadrul proiectului caritabil „AuGUSTeria – Pune suflet în educaţie”. În cei şase ani de când proiectul se află în derulare, am reușit să pregătim pentru începutul anului școlar aproximativ 1000 de copii, cărora le-au fost oferite ghiozdane și rechizite școlare.

Având speranţa că ne veţi fi alături, vă mulţumim anticipat pentru prezenţă şi generozitate!

Persoană de contact și rezervări:  Ana-Maria Burchi, telefon și WhatsApp: 0720.946.341

Rsvp: Oana.m.ivan@gmail.com

Ana_negroiu@yahoo.com