Festivitatea de premiere a Galei Societatii Civile

– Editia aniversara de 20 de ani –

Gala Societatii Civile va premia cele mai bune proiecte ale sectorului asociativ din Romania inscrise in competitie, in data de 28 septembrie 2022, de la 19:30, la Ateneul Roman din Bucuresti. Evenimentul va fi prezentat de Razvan Exarhu, realizatorul emsiunii „Morning Glory” de la Rock FM.

Pentru participarea la festivitatea de premiere a Galei Societatii Civile din acest an este necesara completarea formularului online care poate fi gasit aici.

De asemenea, festivitatea de premiere va fi transmisa si live pe pagina de Facebook a Galei Societatii Civile.

146 de initiative, respectiv 110 proiecte, 15 programe si 21 de campanii de comunicare s-au inscris la cea de-a XX-a editie a Galei Societatii Civile, cel mai amplu proiect care promoveaza si premiaza activitatea sectorului asociativ din Romania. Proiectele au fost jurizate de 55 de specialisti in implementarea si evaluarea proiectelor, cercetatori, sociologi, jurnalisti, lideri si formatori de opinie ai societatii civile si ai sectorului non-profit, la care se adauga reprezentanti ai sectorului privat.

Pe langa castigatorii din sectiunile traditionale ale competitiei, pe 28 septembrie vom afla si castigatorii din cadrul sectiunii Tineri de Bine – sectiune dedicata proiectelor gandite si implementate de tineri cu varste intre 15 si 25 de ani, sustinuta de ASAP Romania. Cele 10 proiecte inscrise in aceasta sectiune au fost jurizate de o echipa de Tineri Jurati, cei 7 fiind selectati de GSC si ASAP in urma unul call public.

De asemenea, si Premiile pentru Impact Social vor fi decernate in aceeasi seara. Acestea sunt dezvoltate alaturi de Ashoka Romania, partener strategic, si acordate de un juriu special, format din 5 membri ai comunitatii Ashoka. Juriul a evaluat top 5 proiecte cel mai bine notate in urma primei etape de jurizare GSC, inscrise in categoria A, pe baza urmatoarelor criteriirelevantarezultatedurabilitate si nou introdusul criteriu – Nivelul de impact si potentialul de impact.

In parteneriat cu Ashoka Romania, GSC reia si anul acesta masterclass-ul Impact Academy dedicat castigatorilor competitiei. In cadrul acestui masterclass, organizatiile se vor concentra asupra modului in care pot urma in activitatile lor o abordare orientata spre impact sistemic.

Mai mult, castigatorii Premiilor I din cadrul competitiei vor fi premiati de catre partenerul principal al GSC – Rompetrol cu vouchere de carburant in valoare totala de 72.000 lei, contribuind astfel la efoturile organizatiilor pentru a-si putea sustine cauzele.

Campania de comunicare a celei de-a XX-a editii Gala Societatii Civile celebreaza cei 20 de ani dedicati societatii civile:

De 20 de ani Gala Societatii Civile da curaj spiritului civic si celor care il intruchipeaza.

De 20 de ani recunoaste puterea societatii civile si ii premiaza meritele.

De 20 de ani se implica pentru cei care se implica si ii aduce in lumina reflectoarelor.

Anul acesta, Gala Societatii Civile celebreaza 20 de ani dedicati societatii civile.

Pentru urmatorii 20 de ani.

Festivitatea de premiere va incheia editia a XX-a a competitiei anuale si va celebra intr-un mod inedit cei 20 de ani pe care Gala Societatii Civile ii implineste anul acesta.

***

Gala Societatii Civile este un proiect THE INSTITUTE.

Parteneri principali: UniCredit Bank, Rompetrol
Partener pentru Sustenabilitate: Lidl Romania
Parteneri Strategici: Ashoka Romania, ASAP Romania
Partener Sectiune Sanatate: Secom Healthcare

Partener Sectiune Dezvoltare economica si sociala: Mastercard
Parteneri media: Rock FM, IQads.ro, News.ro, Zile si Nopti, Biz, Romania Pozitiva, Stiri ONG, AGERPRES, RADOR, IQool
Parteneri traditionali: Gavrila&Asociatii, Netvibes Romania, MediaTrust Romania

Pentru mai multe informatii despre Gala Societatii Civile 2022, vizitati www.galasocietatiicivile.ro.