Loredana și Mahony aduc, în premieră, remixul ”Bună seara, iubite” pe scena {st.art: Festival

  • Loredana și Mahony vor concerta împreună pentru prima dată, într-un live act la {st.art: Festival
  • În premieră, pe scena {st.art: Festival se va auzi remixul celebrei piese ”Buna seara, iubite”, semnat de Mahony
  • {st.art: Festival are loc pe 10 – 11 septembrie în zona Calea Victoriei, pe străzile Ilfov și Inginer Guglielmo Marconi, și aduce bucureștenilor un mix inedit de muzică, artă new media, fashion și street food

București, 6 septembrie 2022 – Loredana și Mahony vin la {st.art: Festival cu o colaborare inedită. Cei doi artiști vor urca împreună pe scena festivalului unde se va auzi în premieră remixul celebrei piese ”Buna seara, iubite”, semnat de Mahony. Piesa, lansată în varianta originală în 1987, este pentru prima dată remixată. Cei doi artiști au ales o abordare nonconformistă, ușor funk cu un groove contemporan, păstrând calitățile vocale deosebite ale Loredanei. Astfel, una dintre piesele iconice din muzica românească a fost transpusă într-un sound contemporan, pe placul tuturor. Piesa se va auzi în premieră pe 11 septembrie, pe scena {st.art: Festival.

”Muzica este cea mai eterică artă. O poți simți în fiecare por, dar nu o poți cuprinde fizic. Cântecele vindecă, hrănesc, inspiră emoții, crează amintiri, pot fi nemuritoare. Sunt nerăbdătoare să urc pe scena {st.art: Festival pe 11 septembrie și să cânt câteva dintre cântecele mele care au trecut testul timpului și au cucerit milioane de oameni, generații după generații, și reușesc să îi încânte în continuare. Voi colabora în premieră cu unul din cei mai importanți dj români, Mahony, la un remix inedit al cântecului “Bună seara, iubite”, compus de Adrian Enescu pe versurile poetului Adrian Avramescu, cântec votat la Radio Romania drept cântecul secolului în România! Vă aștept pe 11 septembrie, în inima Bucureștiului, să ne umplem sufletele cu muzică și poezie Made in Romania!”, transmite Loredana.

”Colaborarea aceasta a luat naștere la propunerea {st.art: Festival, idee care ne-a surprins cât se poate de plăcut. Au trecut 35 de ani și Bună seara, iubite încă aduce nostalgii în sufletul multor ascultători fiind o piesă cu o greutate culturală impresionantă. Tinerii cred că vor empatiza cu noua abordare; Generatia Z este mare fan al trendului nostalgia. Cât despre cei care o fredoneaza de atâția ani, îi vom surprinde plăcut, mai ales că Loredana va interpreta live piesa pe scena {st.art:, iar ascultătorii vor participa la un show de mare excepție și vor auzi piesa împachetată într-o variantă mai dansantă care va face ca interacțiunea să fie mai dinamică. Acest proiect a fost o mare provocare pentru mine, iar show-ul va fi unul impresionant. Pe lângă abordarea total nonconformistă, am încercat să aducem din personalitatea proiectului Mahony în completarea vibe-ului electrizant al Loredanei. Nu vreau să divulg mai mult, las spectatorii să fie plăcut impresionați în ziua evenimentului”, a povestit Mahony.

RADOR – 6 septembrie