Cărțile pentru copii, la mare căutare la Târgul de Carte „”Gaudeamus” de la Iaşi

Cărțile de copii sunt la mare căutare la Târgul de Carte ”Gaudeamus’, care are loc zilele acestea la Iași. Peste 30 de edituri își prezintă cele mai noi apariții la evenimentul organizat de Radio România și care are loc în spații mai puțin obișnuite, și anume, corturi amplasate în Piața Unirii din orașul moldovean.
Reporter: Constantin Mihai, Radio România Iași – Din păcate, condițiile meteo-climaterice din primele două zile nu au fost propice vizitării standurilor. Cu toate acestea, se desprind câteva concluzii. O primă idee este că în actualele condiții se vinde foarte bine cartea pentru copii, au revenit cărțile cu benzi desenate pentru puștii de 3-7 ani și cărțile cu materiale didactice suplimentare pentru copiii de școală, ciclul primar.
Laura Savu, rprezentantul grupului editorial ART: Mai nou, în grafic avem benzile desenate, care sunt tot mai căutate de copii. De la ‘Apolodor’, la Strumfi, la Pedington, încercăm să ajungem la sufletul copiilor mai mici, și Pepa, care este foarte plăcută, să nu uităm de Harry Potter./amirea/sdm2

RRA – 23 septembrie