Infotrafic

Pe șoselele principale din țară sunt programate noi restricții la pasajul de la Prejmer, din județul Brașov, dar cu detalii din trafic vine acum în direct reporterul RRA, Alex Lancuzov. Alex, bună dimineața!
Reporter: Bună dimineața! Drumarii încep demontarea grinzilor la pasajul de la Prejmer. Este un pod cu mari probleme la structura de rezistență.
Pasajul este închis până pe la jumătatea lunii noiembrie, iar șoferii care circulă pe DN11 Brașov – Târgu Secuiesc – Bacău vor fi deviați în ambele direcții pe breteaua aferentă sensului dintre Lunca Câlnicului și Brașov. Atenție, așadar, la semnalizarea provizorie, este o deviere programată să dureze aproximativ trei zile. Restricții pe DN1 Valea Prahovei pentru lucrări de reparații la podul Sinaia, cu circulație dirijată pe un singur fir alternativ; încă o săptămână mai durează aceste reparații. Iar ultima informație pentru șoferii care circulă pe DN7 Valea Oltului astăzi, în funcție de condițiile meteo, continuă lucrările pentru marcaje la Călimănești- Căciulata și asfaltări la Câineni, ambele în județul Vâlcea./denisse

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (27 septembrie)