Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti a premiat miercuri, 5 octombrie, performanțele firmelor de top din capitală în cea de a 29-a ediție a Topului Firmelor. În cadrul acestui eveniment, Radio România a urcat de două ori pe podiumul premianților.

Emisiunea Agenda Globală a postului Radio România Actualități a primit un premiu special, oferit managerului Dan Preda de către președintele camerei bucureștene, Iuliu Stocklosa.

Deasemnea, București FM a primit Premiul pentru implicarea în viața comunității şi pentru susținerea tinerilor antreprenori, oferit managerului Flavia Voinea.

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, Iuliu Stocklosa, a precizat că: Bucureşti Fm, radioul local din cadrul Radio România, este un loc de întâlnire pentru comunitățile creative urbane, pentru oamenii dinamici, implicați în societate, care vor să schimbe percepții și mentalități, care au idei, care identifică oportunități, dezvoltă proiecte şi afaceri de succes. Motiv pentru care Camera de Comert și Industrie a Municipiului București i-a conferit acest premiu.

Festivitatea de premiere a reunit manageri ai celor mai performante companii bucureştene, reprezentanţi ai administraţiei centrale și locale, dar și ai unor organizaţii neguvernamentale – asociaţii profesionale, camere de comerţ şi organizaţii patronale.

Felicitări colegilor noștri pentru distincțiile obținute!

RADOR, 6 octombrie