PSD solicită convocarea de urgență a unei ședințe a coaliției de guvernare pentru a discuta despre portofoliul apărării

Realizator: Amalia Bojescu – PSD solicită convocarea de urgență a unei ședințe a coaliției de guvernare pentru a discuta despre portofoliul apărării, după ce social-democratul Vasile Dîncu și-a dat demisia. Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, declara că după o discuție cu partenerii de guvernare va fi convocat un consiliu politic național pentru a face o propunere la Ministerul Apărării.
Radu Oprea: Credem că întotdeauna lucrurile trebuiesc discutate, clarificate și găsită cea mai bună soluție. Este nevoie de o ședință în coaliție pentru a limpezi discuțiile care au avut loc în spațiul public în această perioadă. Noi i-am mulțumit domnului Vasile Dîncu pentru activitatea dumnealui la Ministerul Apărării Naționale. Noi credem că toate lucrurile trebuiesc limpezite, așa cum e bine într-o coaliție, într-o ședință a coaliției. Repet, întâi o discuție în coaliție, iar apoi convocarea unui consiliu politic.
Realizator: La ședința de luni a social-democraților nu s-a discutat despre nume sau schimb de ministere, transmite redactorul Cătălin Purcaru./rpatulea/dstanesc

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 24 octombrie)