Electro-swing spectaculos cu Big Band-ul Radio și Alice Francis

Joi, 10 noiembrie, Big Band-ul Radio dirijat de Simona Strungaru va susține la Sala Radio un concert de electro-swing, invitată specială a serii fiind solista vocală Alice Francis (Germania), împreună cu trupa sa, formată din Martin Gruca, Chul-Min Yoo și Alexander Bisch.

Concertul este unul inedit pentru scena muzicală din România și îmbină sonoritățile clasice de big band cu electro-swing, influențe pop sau hip-hop și versatila voce a lui Alice Francis. Aranjamentele orchestrale pentru Big Band sunt semnate de Simona Strungaru și de Florian Radu.
O premieră pe scena Sălii Radio în această formulă, evenimentul reprezintă o adevărată „dezlănțuire” de forțe: vor evolua în concert și dansatori de Swing și Lindy Hop, membri ai Companiei de Dans Jazz Roots Bucharest.
Printre piesele ce vor putea fi ascultate se regăsesc St. James Ballroom, Gangsterlove, Catch the Killer, The Experiment, Stung by a Bee sau What are You Made Of.
Evenimentul va marca și lansarea celui mai recent album al lui Alice Francis: Club Noir, album inspirat de filmele clasice hollywoodiene. Alice a fost și rămâne foarte pasionată de filmele alb-negru, de peliculele semnate de regizori ca Hitchcock, Hawks și Wilder.
Albumul cuprinde și trei momente simfonice semnate de Simona Strungaru, care subliniază aspecte specifice muzicii filmului noir.
Concertul va fi transmis live pe calea undelor, pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical, dar și live online pe site-urile celor două posturi de radio.
Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Sălii Radio (tel. 021.314.6800). Programul casei de bilete, pe www.orchestreradio.ro – secțiunea Bilete.
Biletele sunt disponibile în sistem online pe iabilet.ro, dar și în magazinele Flanco, benzinăriile Rompetrol, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier, oriunde în țară.

Serviciul Comunicare şi Relaţii Publice

RADOR (7 noiembrie)