Rador vă invită la Gaudeamus

Târgul internațional de carte Gaudeamus Radio România se deschide azi, 7 decembrie, la complexul Romexpo din Capitală, Pavilion B2.
Agenția de presă Rador a Radio România propune vizitatorilor două evenimente speciale.
Joi, 8 decembrie, ora 17.00, la standul Radio România, managerul Rador, Carmen Ionescu, lansează cartea „Les agences de presse de Roumanie et la circulation internationale de l’information”, care își propune să acopere pagini albe din istoria acestor excepționali vectori de comunicare globală, care sunt agențiile de presă. Evenimentul este completat cu alte două lansări de ținută. Profesorii Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Alexandra Bardan, Antonio Momoc și Gheorghe Anghel lansează volumul „Mass media din comunism pe înțelesul tinerilor” și „Modă, publicitate consum”, editori Romina Surugiu și Dan Podaru. Toate volumele apar în colecția Comunicare. Media a editurii Tritonic.
Vineri, 9 decembrie, ora 16.00, la standul Radio România, vă propunem o întâlnire cu tinerii talentați care scriu pentru rubrica „Adolescent” pe rador.ro . Eroii noștri de la Colegiul „Spiru Haret” din București vor recita și citi creații proprii și vor expune lucrări plastice. Coordonarea este asigurată de doamnele profesoare Victorița Mihalcea și Liana Hera.
A 29-a ediție a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România revine, astfel, după pandemie, la formatul fizic care i-a adus notorietatea. Sunt anunțați 200 de expozanți și peste 600 de evenimente./cionescu