Lisa Marie va fi înmormântată lângă tatăl ei Elvis Presley și fiul Ben

Lisa Marie Presley, singura fiică a lui Elvis Presley, care a murit joia trecută în urma unui atac de cord, la vârsta de 54 de ani, va fi înmormântată alături de tatăl său și de răposatul său fiu la Graceland, pe moșia familiei din Tennessee, a declarat un reprezentant al fiicei artistei, potrivit BBC.
„Locul de odihnă veșnică al Lisei Marie va fi la Graceland, lângă fiul ei iubit, Ben”, a spus un reprezentant al familiei. Fiul Lisei Marie Presley, Benjamin Keough, și-a luat viața în august 2020, la vârsta de 27 de ani.
Într-una dintre cele mai recente postări pe rețelele de socializare, Lisa Marie a împărtășit un articol pentru „People Magazine”, despre durerea sa din cauza pierderii fiului. „Am înfruntat moartea, durerea și pierderea de la vârsta de 9 ani. Am primit lovituri mai mult decât oricine în viață și, într-un fel, am ajuns atât de departe”, a scris. „Moartea face parte din viață, indiferent dacă ne place sau nu, la fel și doliul”. Lisa Marie mai are trei fiice: Riley Keough, actriță, și gemenele Finley și Harper Lockwood. Mama sa, actrița Priscilla Presley, are 77 de ani.
Lisa Marie a moștenit moșia și conacul uriaș de la Graceland la vârsta de 25 de ani. Vila este a doua cea mai vizitată din Statele Unite, după Casa Albă. Cu puțin timp înainte de moartea sa, Lisa Marie vizitase Graceland, pentru a sărbători ceea ce ar fi fost împlinirea a 88 de ani a tatălui ei, pe 8 ianuarie. După vestea morții ei, fanii au depus flori și au aprins lumânări în fața porților. (www.rainews.it – 14 ianuarie 2023)/oavram