Pentru Shakira, cântecul ei împotriva fostului partener, Gerard Pique, este „mai eficient” decât o ședință la psihiatru

„Cântecele mele sunt cea mai bună terapie, sunt mai eficiente decât o ședință la un psiholog sau la un psihanalist”, a spus vedeta columbiană Shakira în timpul primului ei interviu de la lansarea single-ului său de succes în care îl atacă puternic pe fostul său partener, Gerard Pique.
Înregistrarea din ianuarie a sesiunii muzicale BZRP #53 a fost „o eliberare” pentru ea, a declarat Shakira pentru televiziunea mexicană luni seară într-un interviu de jumătate de oră. „Am intrat în studio cu o stare de spirit și am ieșit cu alta (…) a fost o eliberare grozavă, necesară pentru vindecarea mea, pentru procesul meu de recuperare”, a explicat ea.
„Nu cred că aș fi unde sunt astăzi fără această melodie, fără capacitatea de a mă exprima, de a reflecta asupra durerii”, a adăugat Shakira. Potrivit acesteia, fiul ei, Milan, în vârstă de 10 ani, i-a sugerat să înregistreze cu producătorul argentinian Bizarrap. „Mi-a spus că trebuie să faci ceva cu Bizarrap, el este zeul argentinian”, a povestit artista.
Shakira și fostul fotbalist în vârstă de 36 de ani și-au anunțat despărțirea în iunie, după mai bine de un deceniu de conviețuire în care au avut doi copii, Milan și Sasha (opt ani).
„Mult sport, dar trebui să-ţi lucrezi puțin şi creierul”, „Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo”, „Un Rolex pentru un Casio”, „Nu mă voi întoarce la tine, chiar dacă plângi sau mă implori”, „Te-am depășit și de aceea ești cu cineva ca tine”, spune Shakira în melodia ei în care o atacă și pe noua parteneră a lui Gerard Pique, spaniola Clara Chia, de 23 de ani. Este a treia melodie pe care o dedică despărțirii cuplului, după „Te felicito” și „Monotonia”. (www.lefigaro.fr – 1 martie)/rcostea