CNAIR a transmis către ANAP documentația pentru lansarea licitației necesară lărgirii la 4 benzi a conexiunii dintre depoul tramvaiului 41 și Prelungirea Ghencea, în zona Pasajului Domnești!

08.03.2023

Miercuri, 08.03.2023,  CNAIR a transmis la ANAP documentația de atribuire în vederea încheierii contractului avaâd ca obiect: Proiectarea și execuția lucrărilor pentru Conexiunea proiectului „Penetrație Prelungirea Ghencea – Domnești și Supralărgire Bulevardul Ghencea între strada Brașov și Terminal Tramvai 41” cu proiectul „Pasaj Suprateran pe Dj 602, Centura București – Domnești”.

Data limită de depunere a  ofertelor este 04.05.2023.

Durata contractului este de 48 luni și cuprinde: 2 luni perioada de proiectare, 10 de luni perioada de execuție a lucrărilor și minim 36 de luni perioada de garanție.

Prin realizarea acestei conexiuni fluxurile de trafic vor beneficia de condiții superioare de circulaţie, care se vor concretiza într-o serie de avantaje economice, precum:

•           Îmbunătățirea confortului participanților la trafic;

•           Reducerea numărului de accidente;

•           Îmbunătățirea condițiilor de siguranță a traficului;

•           Reducerea timpului de călătorie și creșterea vitezei medii de deplasare.

Sursa de finantare pentru contractul de proiectare și execuție a lucrărilor va fi asigurată din Fonduri Externe Nerambursabile.

CNAIR SA