Asociația Îngeri pentru Suflete lansează un apel de mobilizare în sprijinul campaniei de Paște „Hrănește un Suflet”

Peste 10.000 de beneficiari au fost sprijiniți în ultimii 5 ani, prin campania de Paște „Hrănește un Suflet”;

A 6-a ediție își propune să ajungă la peste 4.000 de copii și bătrâni din județele Arad, Vaslui, Botoșani și Neamț;

Persoanele fizice și companiile pot dona, până pe 12 aprilie, pachete formate din alimente neperisabile, produse de igienă, dulciuri sau pot sprijini financiar acțiunea;

Sub îndemnul #impreunapentruei, Asociația Îngeri pentru Suflete invită pasionații de fapte bune să devină, și anul acesta, îngeri pentru cel puțin 4.000 de copii și bătrâni, beneficiari ai campaniei „Hrănește un Suflet”, ediția a 6-a. Astfel, până pe 12 aprilie, românii pot dona bucurii de Paște, sub forma unor pachete, urmând a fi distribuite cu ajutorul echipelor de voluntari.

Devenită o inițiativă cu ecou în România, în contextul sărbătorilor pascale, „Hrănește un Suflet” își propune ca la finalul celei de-a 6-a ediții să ofere bucurii pentru cel puțin 2.000 de copii, respectiv 2.000 de bătrâni din județele Arad, Vaslui, Botoșani și Neamț. Persoanele fizice și companiile pot include în pachete alimente neperisabile, produse de igienă, dar și dulciuri, cu rugămintea să fie împachetate și etichetate corespunzător la final (a se menționa tipul beneficiarului copil sau bătrân –, vârstă, alte detalii relevante – dacă produsele vor fi și de altă natură, precum jucării, articole de îmbrăcăminte, electronice), astfel încât voluntarii să știe cui sunt destinate.

Pachetele pot fi aduse atât în centrele de colectare naționale (din Arad, Timișoara, Brăila, Oradea, București, Ilfov, Iași, Deva), cât și în centrele de colectare internaționale (din Austria, Italia, Anglia, Franța, Polonia), amenajate cu sprijinul voluntarilor cu tradiție. De asemenea, pachetele pot fi aduse la sediul Asociației sau trimise la adresa Alexandra Timar, Str. Drumul Combinatului FN, Loc. Vladimirescu, Jud. Arad, Tel: 0728221441.

„Deși peisajul economic ne-a limitat, considerabil, puterea de sprijin, nu ne oprim din a face #bine. Există peste 4.000 de realități la care vrem să ajungem prin cea de-a 6-a campanie „Hrănește un Suflet”. Când spun realități, mă refer la beneficiarii noștri, pentru care Paștele reprezintă doar o altă sărbătoare a așteptării, într-un calendar al neputinței. Știu că Paștele nu este o sărbătoare asociată cu acțiunea de „a dărui”, însă am speranța că putem așeza, simbolic, la masa noastră de Paște și un copil sau un bătrân din programul Hrănește un Suflet. Cred că asta ne face cu adevărat buni și empatici”, a declarat Alexandra Timar, Președintele Asociației Îngeri pentru Suflete.

Ajutorul poate fi oferit și sub forma donațiilor financiare (𝐂𝐨𝐧𝐭 𝐥𝐞𝐢: 𝐑𝐎𝟕𝟒𝐁𝐓𝐑𝐋𝐑𝐎𝐍𝐂𝐑𝐓𝟎𝟓𝟐𝟏𝟒𝟑𝟐𝟑𝟎𝟏; 𝐂𝐨𝐧𝐭 𝐞𝐮𝐫𝐨: 𝐑𝐎𝟐𝟒𝐁𝐓𝐑𝐋𝐄𝐔𝐑𝐂𝐑𝐓𝟎𝟓𝟐𝟏𝟒𝟑𝟐𝟑𝟎𝟏), acestea fiind materializate, ulterior, în pachete de Paște.

Mai multe informații despre campania „Hrănește un Suflet”, dar și materiale foto-video reprezentative pentru activitatea generală a Asociației Îngeri pentru Suflete pot fi accesate pe pagina de Facebook sau pe site-ul oficial.

Despre programul „Hrănește un Suflet”

„Hrănește un Suflet” este o inițiativă lansată în 2018, din dorința de a reduce efectele sărăciei în rândul comunităților defavorizate din România. În urma celor 5 ediții, campania a generat un impact semnificativ în rândul societății, oferind bucurii de Paște pentru cel puțin 10.000 de beneficiari, copii și bătrâni din zonele mai puțin norocoase.

Pentru mai multe informaţii:
Adresa de e-mail:
contact@ingeripentrusuflete.ro

Nr. Telefon:
(+4) 0728 221 441