Începe programul „Litoralul pentru toți”

Realizator: Mihaela Mihai – Luni începe o nouă ediție a programului „Litoralul pentru toți”. Turiștii care aleg să își petreacă vacanța în stațiunile autohtone de la Marea Neagră vor beneficia, până pe 18 iunie, de tarife cu până la 70% mai mici decât cele din vârful de sezon. La fel ca în edițiile de anii trecuți, pachetele turistice pot fi achitate și cu tichetele de vacanță. Are detalii corespondentul RRA Sorin Cealera.
Reporter: Se pot face deja rezervări, chiar dacă cele mai multe hoteluri înscrise în program se vor deschide la sfârșitul lunii mai. Potrivit site-urilor operatorilor de turism, până pe data de 18 iunie, românii pot petrece un sejur la mare cu tarife pornind de la 52 lei pe noapte de persoană, preț ce include doar cazare, fără mic dejun, la un hotel de trei stele din stațiunea Venus. În stațiunea Mamaia, prețurile pornesc de la 101 lei pe noapte de persoană în cameră dublă, ofertă valabilă la un hotel de trei stele. Pentru cei care vor pachete all inclusive, acestea sunt disponibile la prețuri ce pornesc de la 200 lei pe noapte de persoană în cameră dublă, la o unitate de trei stele din stațiunea Jupiter. Cele mai multe unități de cazare disponibile se află în Mamaia și Eforie Nord.
Realizator: Lista cu hotelurile incluse în programul „Litoralul pentru toți” sunt disponibile pe pagina de internet a Federației Patronatelor din Turismul Românesc./rpatulea/asalar

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (21 mai)