Trafic rutier restricționat în Capitală, ca urmare a mai multor evenimente

Traficul rutier este restricționat și astăzi în Capitală, ca urmare a mai multor evenimente. Mai întâi este programat un maraton de ciclism cross-country. Evenimentul se numește ‘Prima Evadare’ și va avea loc pe un traseu care va cuprinde Aleea Privighetorilor, Pădurea Băneasa, Pădurea Tunari, Moara Vlăsiei, Snagov, Complex Astoria. Traficul rutier va fi restricționat începând cu ora 10:00 în zona maratonului.
Tot astăzi, între orele 12:00 și 13:00, se va organiza un marș pe motociclete pe un traseu care pleacă din parcarea Teatrului Național, Bulevardul Regina Maria, Pasaj Ciurel – județul Ilfov. Deplasarea participanților se va face pe banda întâi de circulație, cu respectarea normelor rutiere în vigoare.
Continuă și astăzi evenimentul cultural-artistic ‘Străzi deschise’ București, promenadă urbană pe Calea Victoriei, segmentul cuprins între Piața Victoriei și Splaiul Independenței. În acea zonă sunt programate mini-concerte stradale, spectacole de teatru și dans, ateliere pentru copii, statui vivante sau studiouri foto./amirea/denisse

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI – 21 mai)