Jazz for Kids: concert de Ziua Internațională a Copilului

Miercuri, 31 mai 2023, de la 19:00, copii, părinți, bunici – altfel spus, copiii de toate vârstele! – sunt invitați la Sala Radio la un concert dedicat Zilei Internaționale a Copilului.

Intitulat Jazz for Kids, evenimentul prezentat de Big Band-ul Radio și dirijat de Simona Strungaru este conceput în jurul melodiilor cunoscute și îndrăgite din filme de animație.

Pe scena Sălii Radio vor urca și Corul de Copii Radio – dirijat de Răzvan Rădos – duo-ul vocal New Vegas Show (Petru Călinescu și Maximilian Muntean) și alți soliști surpriză.

Dintre acești soliști, unii sunt chiar copii și tineri, aflați în diferite etape ale studiului muzicii. Prezența lor pe scenă – alături de instrumentiștii Big Band-ului – va oferi acestor muzicieni în devenire bucuria de a-și expune munca și va dărui publicului încântarea de a le descoperi talentul.

Concertul dedicat copiilor va cuprinde și o componentă educativă: artiștii de pe scenă vor povesti micilor spectatori despre instrumentele muzicale, sonoritatea lor, modul în care se naște muzica ș.a.

Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Sălii Radio (tel. 021 314.68.00). Pentru programul casei de bilete, vă rugăm să consultați site-ul oficial www.orchestreradio.ro – secțiunea Bilete. Biletele sunt disponibile și în sistem online – pe entertix.ro și myticket.ro – şi în librăriile Cărtureşti. Biletele și abonamentele achiziționate până la data de 1 mai 2023 prin iabilet.ro rămân valabile.