O mamă în vârstă de 99 de ani participă la absolvirea fiului ei de 72 de ani

În urmă cu cincizeci de ani, Sam Kaplan a decis să nu meargă la facultate și să muncească. Locuitorul din Georgia (Statele Unite) avea așadar doar diploma de liceu în buzunar, ceea ce nu l-a împiedicat să aibă mai multe locuri de muncă! A lucrat ca taximetrist, apoi a condus o spălătorie auto și o afacere de telemarketing.
În 2019, însă, a decis să-și realizeze visul pornind de la studii de film. „Eram pe autostradă și am auzit de aceste studii la radio. Cinci minute mai târziu, mă înscriam”.
După 4 ani de studii, Sam Kapan, în vârstă de 72 de ani, și-a obținut în sfârșit diploma în arte și cinema la Georgia Gwinnett College la jumătatea lunii mai. Mama sa, în vârstă de 98 de ani, a fost prezentă cu această ocazie.
„Întotdeauna mi-a plăcut să scriu, să spun lucruri. Întotdeauna m-am gândit că pot să-mi transpun poveștile pe ecran, dar trebuia să am cunoștințele necesare pentru a o face. A fost o provocare destul de mare. Sunt foarte mândru că am reușit acest lucru”, a explicat el la FOX5 .
Sam Kaplan are deja în minte câteva scenarii pe care ar dori să le transpună în imagini. (www.lalibre.be – 6 iunie)/rcostea