Ralflo și Aura B., clipe de tandrețe în noul lor videoclip, “Îmi place”

În sfârșit, Aura B. lansează o nouă piesă împreună cu Ralflo, cu un vibe nou, diferit și nou în România. Piesa se numește “Îmi place” și este latino-bachata cântată în limba română. S-a muncit mult, a fost si greu și ușor, dar toate astea pentru un rezultat care, se pare, o să vă încânte la multe petreceri.

Aura B. – “Mă simt foarte mândră de rezultatul final al acestui proiect, a ieșit exact cum mi-am dorit. Bachata este un stil muzical foarte senzual, iar dansul este …hmmmm …foarte foarte romantic. Pentru acest videoclip am fost la școala “Latino Challenge”, unde am învățat cu profesorul Lixa acest dans minunat și tot el este si cel care apare în videoclip dansând cu mine. Atât eu, cât și Ralflo îi mulțumim pentru participarea în acest proiect. După cum v-am obișnuit deja, îmi scriu fiecare trăire în melodiile mele si nici aceasta piesa nu face excepție.
Ralflo este un artist complet, ne mai războim noi când muncim, dar pentru noi rezultatul final contează. Mă bucur că pe lângă talentul lui vocal, este și un producător foarte creativ și îmbracă fiecare piesa așa cum puțini producători ar face-o. Videoclipul este filmat cu aceeași echipă, ca întotdeauna, și toate merg de la sine.”

În ani, artista a acumulat atâta experientă, incat stie deja ce vrea să vadă ca produs final, iar echipa se mulează perfect pe cerințele sale.

Așadar, haideți să ascultați cum sună piesa “Îmi place” și apoi, cei doi artiști vă invită să realizați cât mai multe filmulețe cu senzualul dans de bachata pe ea.

Pe Aura B. o puteți găsi pe rețelele de socializare, unde îi puteți scrie părerea voastră despre piesă si chiar să faceți parte din comunitatea ei.