Delia – „Inimi desenate” (new single & video)

Delia_Inimi_desenate1Declarăm cu mândrie, pe proprie răspundere, că Delia este artistul ultimilor ani. Cu peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube doar în ultimul an, sute de concerte și cel mai longeviv jurat X Factor în România, Delia a reușit să devină definiția senzaționalului și inovației într-o evoluție naturală de-a lungul timpului.
Delia lansează astăzi noul ei single „Inimi desenate” împreună cu un video regizat de Ceva De Vis -€“ echipă alături de care a filmat și celelalte videoclipuri, lansate în ultimii 2 ani.
În clip o regăsim pe Delia într-un dans sensibil alături de talentatul Bogdan Boanta, cel care a făcut și coregrafia piesei. Delia este unul dintre puținii artiști din România care și-a format o echipă puternică alături de care lucrează în toate proiectele ei, astfel că și de această dată Ana Mironescu i-a creat makeup-ul senzațional, Andra Moga a fost stilistul clipului, alături de asistenta ei Ema Banita, iar de păr s-a ocupat Livia Berceanu.
Odată cu lansarea noului single Inimi desenate, Delia a realizat o nouă ședință foto senzațională cu Dimitri Caceaune.
„Inimi desenate este o continuare frumoasă a poveștii „Pe aripi de vant”. Este tot un pop-rock curat și sper că publicul să primească această piesă la fel de frumos că pe cea precedentă. E o piesă puternică, dar în același timp sensibilă prin care am încercat să transmit vulcanul de sentimente ce se regăsește într-o poveste de dragoste trecută, dar încă prezența în inimile celor ce i-au dat naștere”Delia.
Piesa este compusă și produsă de KAZIBO Music,  muzica și versurile sunt scrise de Ovidiu Baciu și Alex Pelin, iar mix-masterul îi aparține lui Deaconu Dan Andrei.
Piesa „Inimi desenate” a fost lansată simultan pe posturile de radio din România, în această dimineață, la oră 9:00.
Victor Rebenciuc
PR Manager
Mobile: +40724 595 617
Address: B-dul Ficusului 5-7, Bl. XX/7, parter, sector 1, 013971, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 233 18 47, 48
Fax: +4021 233 18 91
http://www.catmusic.ro
/CatMusicRomania
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=8PGFUwKjFyo&feature=youtu.be[/youtube]