Oferta Rador

bann-oferta

Agentia de presa RADOR apartine Societatii Române de Radiodifuziune si este cel mai puternic centru de monitorizare din tara.

Grilele noastre cuprind peste 50 de posturi de radio si televiziune din România si din lume, peste 400 de publicatii straine si peste 800 de site-uri si publicatii românesti. Agentia de presa RADOR publica fluxuri de stiri complexe si profesioniste. Informatiile transmise clientilor nostri provin de la cea mai extinsa retea de corespondenti interni si externi, dezvoltata de Radio România.

RADOR detine un volum urias de informatii stocate începând cu 1990, putând edita buletine tematice retrospective din orice domeniu monitorizat.

Clientii RADOR se regasesc în toate domeniile de activitate. Abonatii nostri sunt atât institutii ale statului, ministere, si autoritati: Presedintia, Senatul, Camera Deputatilor, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Apararii Nationale, dar si ambasade, companii private, jurnale precum Jurnalul National, inclusiv publicatii electronice – HotNews – sau agentii de presa – Agerpres, Mediafax, televiziuni – Televiziunea Româna.

Fluxul General + supliment Economia mondiala

Cuprinde informatii despre principalele evenimente interne si internationale ale zilei.
Intern: politic, economic, social, relatii internationale, cultura-culte, justitie, aparare, educatie, sanatate, mediu, media-life , stiinta-inedit, sport, ultile.
Extern: Republica Moldova, Uniunea Europeana, alte tari europene, Balcanii si Turcia, Federatia Rusa, foste tari sovietice, America de Nord, Orientul Mijlociu, Asia, Africa, America Latina, Australia si Oceania, organizatii internationale, diverse si suplimentul Economia mondiala.
Se transmite 7 zile din 7, 24 h/ 24 si este disponibil în format multimedia.

Fluxul transcrieri
Contine transcrieri ale unor emisiuni, interviuri, declaratii difuzate de posturi de radio si televiziune românesti si internationale, privind evenimentele fierbinti ale zilei.
Se transmite 7 zile din 7, 24 h/ 24 si este disponibil în format multimedia.

Fluxul Stiri Locale
Contine stiri furnizate de reteaua de corespondenti interni si de studiourile regionale ale Radio România, din toate domeniile de interes: social, economic, politic, cultural.
Apare de luni pâna vineri si este disponibil în format multimedia.

Fluxul Inedit
Contine curiozitati si stiri inedite difuzate de mediile academice, de presa nationala si internationala. Domenii de interes: recorduri, media, life, astronomie, mediu, IT, sanatate, stiinta, cultura.
Apare de luni pâna vineri si este disponibil în format multimedia.

Fluxul Talk-Show
Este un flux specializat pe transcrierea talk-show-rilor si cuprinde 5 talk-show-uri (100 ore/ luna). Orice talk-show suplimentar face obiectul unei întelegeri separate.

Calendarul evenimentelor
Anunta principalele evenimente interne si internationale sigure sau previzibile din ziua repectiva si din ziua urmatoare. Apare de luni pâna vineri si este disponibil în format multimedia.

Calendar saptamânal
Cuprinde evenimente interne, internationale, aniversari, comemorari pentru saptamâna

Calendarul trimestrial
Cuprinde principalele evenimente interne si internationale sigure sau previzibile din trimestrul urmator. Apare cu doua saptamâni înainte de începerea noului trimestru.

Subiectele zilei
Contine o selectie din presa centrala a unor subiecte de interes din domeniul politic, economic, cultural, intern si extern. Apare de luni pâna vineri si este disponibil în format multimedia.

RADOR MONITORIZARE va prezinta modul în care se reflecta în mass-media românesti si internationale activitatea si imaginea companiei Dumneavoastra.

a. Rapoarte de monitorizare radio, tv, presa scrisa, web

  • Rapoartele se realizeaza pe baza unor cuvinte-cheie si/sau a unor grile recomandate de dumneavoastra.
  • Rapoartele sunt realizate, în functie de preferinte, zilnic, saptamânal, lunar sau anual.

b. Analize media cantitative/ calitative

  • Analiza cantitativa: o evaluare statistica a cuvintelor-cheie sau temelor de interes prezente în mass-media monitorizate.
  • Analiza calitativa : o evaluare a imaginii unui brand, a companiei sau domeniului de activitate, refelectate de mass-media. Este un instrument indispensabil pentru activitatile de relatii publice si marketing.

Fluxul Comunicate RADOR este un serviciu de expunere si gazduire a comunicatelor de presa si pune la dispozitia tuturor utilizatorilor sai posibilitatea de a citi gratuit opinia oficiala a companiilor si institutiilor statului. Comunicate RADOR este, în primul rând, un important instrument de relatii publice, care vine în sprijinul utilizatorilor, atât din punctul de vedere al informarii, cât si al analizei concurentei pentru domeniul de activitate al beneficiarului. Comunicatele de presa publicate vor fi postate pe site-ul www.rador.ro, în forma transmisa de catre comunicator, si vor fi gazduite pentru o perioada de 30 de zile.
Agentia de presa RADOR nu va interveni editorial asupra mesajelor si nici nu îsi asuma veridicitatea acestora, asigurându-se doar ca acestea sa fie în conformitate cu Legea 41/1994 de functionare a Societatii Române de Radiodifuziune.

MANAGER AGENŢIA DE PRESĂ RADOR:

CARMEN IONESCU – carmen.ionescu@radioromania.ro

REDACŢIA
Tel: 021.303.1483, e-mail: rador@radioromania.ro

WEBSITE: www.rador.ro
E-mail: rador@radioromania.ro

SECRETARIAT RADOR
Tel: 021.303.1249 – Fax: 314.05.17

ABONAMENTE
Iuliana Gheorghe Tel: 021 303 1608, e-mail: iuliana.gheorghe@radioromania.ro