Videoclip la malul marii in pragul iernii! Conditiile extreme la care a supus-o regizorul vedetelor pe Otilia

Inca de la lansare, Otilia s-a bucurat de un mare succes printre romani, dar si in afara granitelor. Piesa de debut, “Bilionera” a inregistrat peste 71 milioane de vizualizari pe Youtube, ceea ce a asezat-o pe frumoasa artista pe primul loc in topuri. Si, daca pana acum a cantat mai mult melodii de club, pline de ritm si energie, acum Otilia a simtit nevoia sa lanseze o piesa de stare, care sa emotioneze publicul.

Alex1“Iubire adevarata” este cea mai noua productie a artistei, iar videoclipul baladei a fost filmat de curand, in regia lui Alex Ceausu. Acesta a creat cadrul perfect pentru ca Otilia sa poata intra in pielea unei “dive care isi cauta linistea la malul marii”, filmarile avand loc la Vama Veche. Si nu au fost deloc usoare. Chiar daca termometrul arata cateva grade bune cu plus, vantul a reusit sa le dea serioase batai de cap si sa transforme totul intr-o adevarata incercare.

“Fiecare filmare are acel ceva ai ei, atat din punct de vedere al rezultatului final, cat si din perspectiva incercarilor de pe platou. Daca la George si Jo a fost foarte frig, de data aceasta termometrul parea sa tina cu noi, erau grade bune cu plus, dar, cand am ajuns in Vama si am terminat de aranjat totul, a inceput sa sufle un vant infernal. Si uite asa ne-am trezit tot cu frig, un frig de crapau pietrele. Dar totul a fost bine pana la urma, ne-am folosit de vantul ala taios pentru a reda si mai bine starea melodiei. Am plecat din Bucuresti la 4 dimineata si ne-am intors in jur de 8 seara, asa ca a fost ceva de munca, ne-am cam luptat cu frigul, dar a meritat”, a povestit Alex Ceausu, razand.

S-a imprietenit cu un patruped care i-a devenit asistent de filmare

Daca frigul i-a creat neplaceri lui Alex Ceasu, iata ca regizorul vedetelor a avut parte si de o intamplare amuzanta pe platourile de filmare. La un moment dat, aceasta s-a pricopsit cu un patruped, care nu s-a despartit de el toata ziua, devenindu-i asistent de filmare. Ba mai mult, atunci cand a trebuit sa plece catre Bucuresti, simpaticul catel a vrut sa mearga si el. “Cum am ajuns pe set a venit la mine un catel de care n-am mai scapat. A intrat in absolut toate cadrele, trebuind sa opresc filmarea de fiecare data. Ma lingea incontinuu pe pantaloni in timp ce filmam, iar cand am terminat si am deschis masina pentru a pleca, in timp ce incarcam echipamentul, el s-a urcat in masina pe scaunul din dreapta si astepta sa plecam acasa”, ne-a spus regizorul vedetelor.

Alex4