„Expresia corpului” – expoziție de fotografie de Malka Inbal – Sediul ICR Tel Aviv, 8 martie – 15 aprilie 2016

Afis expo Malka InbalInstitutul Cultural Român de la Tel Aviv găzduiește expoziția „Expresia corpului”, cu fotografii ale artistei Malka Inbal, în perioada 8 martie – 15 aprilie 2016.

Malka Inbal s-a născut într-o familie de evrei de origine română. A studiat artele plastice, apoi s-a specializat în fotografie la școala „Camera Obscura” din Tel Aviv (1984-1989). Ca artistă, este cunoscută pentru compozițiile realizate prin transformări ale fotografiei prin filtre și reflexii distorsionante . Expune la galerii din China, Elveția, Franța, Israel, Italia, Spania și Statele Unite. Participă la expoziții internaționale de fotografie din Israel și din străinătate.

„Sufletul uman este cel mai fascinant subiect din mintea mea, o ghicitoare infinită, care nu trebuie rezolvată nicicând, cu straturi interminabile care diferă de la persoană la persoană. […] Seria „De la alb la gri” este o întoarcere în propria mea ființă, pe tărâmul meu interior. La cei 50 de ani pe care i-am împlinit, pentru prima dată în viață, mă simt împlinită și împăcată cu viața mea. […] Prin lucrările din seria „Când suntem împreună” explorez complexitatea relațiilor de cuplu și marea mea dragoste pentru partenerul de viață.”

(Malka Inbal: http://www.malka-inbal.com/)

Article at GALLERY&STUDIO

Expoziția este deschisă la sediul ICR Tel Aviv, B-dul Shaul Hamelech 8, etaj 6, de luni până joi între orele 10:00 – 16:00.

Imagini și texte critice în limba engleză sunt publicate la pagina evenimentului de pe site-ul ICR Tel Aviv www.icr.ro/tel-aviv/ și pe site-ul artistei Malka Inbal: http://www.malka-inbal.com