Voltaj lanseaza un video inedit pentru single-ul „A XII-A”, filmat de 63 de fani

smiley-x-calin-goiaAsa cum au promis in urma cu o saptamana, baietii de la Voltaj lanseaza un video inedit pentru piesa „A XII-a”, in care au adunat 63 de filmulete realizate cu telefonul mobil de catre spectatorii prezenti la mega-concertul „X”.

Video-ul cu imagini de la concert este o noua premiera pentru activitatea trupei; de aceasta data, regizorul videoclipului este chiar publicul. 63 de filmulete ce surprind momentul live al piesei „A XII-a” fac parte din materialul video montat de catre The Brothers M si realizat de catre fanii trupei.

Pana acum am colaborat cu regizori profesionisti pentru videoclipurile pe care le-am lansat. La concertul ‘X’, ne-am gandit ca insisi fanii nostri sa fie regizorii, sa vedem si ce cadre ar integra intr-un video, pentru ca parerea lor e cea mai importanta pentru noi. Va multumim pentru zecile de filmulete pe care ni le-ati trimis„, declara Calin.

 

 

 

 

voltaj-3 nana nana-3 doru-x-calin-goia

O imensa desfasurare de forte, cu sute de persoane implicate, 4 invitati speciali, Smiley, Ruby si Colin, Doru Todorut (Deepcentral), o scena de 344 metri, cu o greutate de 9 tone, alaturi de 76 de boxe, 358 de lumini, 3200 de metri de cablu, mega-concertul “X” este, dincolo de un concert exceptional, un eveniment desprins din filmele SF.
Concertul „X” de la Sala Polivalenta a incheiat turneul „X”, care s-a desfasurat in 15 orase din Romania, si a inseamnat doua ore, in care miile de fani prezenti au trait la unison cu membrii trupei emotia celor mai cunoscute piese Voltaj, alaturi de noile lor single-uri.
Compusa de catre Voltaj si George Hora, dintre noile piese, piesa „A XII-A” este al doilea single extras de pe albumul „X”, dupa „Nana” (colaborarea cu Ruby & Colin).