Catrinel Marlon, revelaţia „dark” a Festivalului de la Cannes

Înainte de Festivalul de la Cannes, actriţa, antreprenoarea, modelul, ambasadorul publicitar și chiar pictoriţă în timpul liber, Catrinel Marlon a acordat un interviu revistei „Grazia”. Protagonistă a filmului „La Gomera”, în competiţie la Festivalul de la Cannes, Catrinel povesteşte despre evenimentul care i-a schimbat viaţa: sarcina si norocul profesional.
Cu ce s-a prezentat acttriţa româncă, de 33 de ani, pe covorul roşu de la Cannes? „Mektoub – răspunde Catrinel Marlon. În arabă înseamnă destin şi, în cazul meu, are un dublu sens”. Cuvântul este titlul filmului regizat de Abdellatif Kechiche, şi acesta în concurs la festivalul de film, în care ar fi trebuit să joace, înainte să accepte rolul important în filmul regizorului român Corneliu Porumboiu.
„La Gomera” este un film dramatic, regizat de Corneliu Porumboiu, cu Vlad Ivanov şi Catrinel Marlon, care vorbeşte despre povestea lui Cristi (Vlad Ivanov), inspector de poliţie corupt de traficanţi de droguri, care este suspectat de superiorii săi şi, din acest motiv, supus interceptărilor. Este trimis de diabolica Gilda (Catrinel Marlon) pe o insulă în Canare, vulcanica Gomera, unde se află o închisoare în care este ţinut prizonier un gangster mafiot.
În filmul „La Gomera”, actriţa interpretează rolul unei „dark lady”, dar în săptămânalul „Grazia” vorbeşte despre lumina sosită în viaţa sa, când totul părea că merge în direcţia greşită. După ce iniţial a renunţat la film, în ciuda dezamăgirii, a reuşit să recupereze rolul. „Massimiliano (producătorul Di Lodovico, iubitul lui Catrinel) nu era întru totul convins. „Nu te îmbarca într-o altă aventură”, îmi spunea. Dar eu i-am promis că imediat ce voi termina filmările, mă voi gândi sincer să avem un copil şi destinul m-a ajutat din nou”. După câteva luni, Catrinel a rămas însărcinată cu Caroline Léon: „Am atins cerul cu un deget”./oavram/vdraguta

www.rumors.it