A patra zi a Târgului de Carte Gaudeamus Litoral 2019 de la Mamaia

Este a patra zi a Târgului de Carte Gaudeamus Litoral de la Mamaia, organizat de Radio România. Astăzi are loc tombola evenimentului, iar printre premii figurează un zbor de 30 de minute deasupra Mării Negre cu un avion de mici dimensiuni sau două dispozitive pentru citit cărţi electronice. La această ediţie a Târgului, cea mai vândută carte de spiritualitate a fost desemnată o lucrare despre Biblie, apărută la Editura ARI.
Reporter: Liliana Fustanela, de la Radio România Constanţa – Chiar dacă turiștii nu sunt interesați de religie, cea mai vândută carte de spiritualitate a editurii ARI, prezentă la Târgul Gaudeamus Litoral 2019 este „Secretele Bibliei” a profesorului doctor Michael Laitman – spune Teodor Velt.
Teodor Velt: Marele secret este că toate personajele biblice sunt practic în interiorul nostru, fac parte din sufletul nostru, din structura noastră spirituală. mă simt într-un stadiu destul de superficial, înțelegem suficient cât avem nevoie acuma, dar bucuria cea mai mare e să pătrundem aceste taine până la capăt.
Reporter: Editura ARI tipărește în limba română cărți despre educația integrală și despre înțelepciunea Kabbalah, nivelul cel mai profund de înțelegere al Bibliei./rpatulea/ilapadat

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 4 august)