Horațiu Mălăele prezent cu trei evenimente în premieră la ICR New York

Celebrul actor, regizor și caricaturist Horațiu Mălăele va prezenta – în premieră – la sediul ICR New York, trei evenimente care se vor desfășura pe parcusrul a două zile: vernisajul expoziției de caricaturi, piesa de teatru Sunt un orb, și proiecția filmului Nuntă mută/Silent Wedding (2008).

Vineri, 17 octombrie 2014, de la ora 19.00, va fi prezentat – în premieră newyorkeză – filmul Nunta mută. Filmul este subtitrat în limba engleză.

Duminică, 19 octombrie 2014, de la ora 17.00, în sala Auditorium a ICR New York Horațiu Mălăele va avea vernisajul expoziției de caricaturi și va susține un recitalul extraordinar cu piesa Sunt un orb. 

Ambele evenimente vor fi urmate de două sesiuni speciale de întrebări și răspunsuri la care Horațiu Mălăele va răspunde în stilul care l-a consacrat.

Horațiu Mălăele vine la New York după ce participă, în aceste zile, la Miami și Fort Lauderdale, la prima ediție a festivalului Romanian Cinema Fort Lauderdale/Miami Waves.

În cadrul primei ediții a Săptămânii filmului românesc de la Miami, organizate de ICR New York și de regizorul Andrei Zincă, Horațiu Mălăele a participat la cinci evenimente.

nunta-muta-346599l