Spectacolul „Amintiri din Copilarie” revine în programul Teatrului Ion Creangă

Palatul Naţional al Copiilor, Sala Mare
22, 24, 29, 30, 31 octombrie | ora 10.00

Nică se desprinde de paginile manualelor şi se dezmorţeşte urcând pe scenă. Unul dintre cele mai aşteptate spectacole din stagiunea curentă a Teatrului Ion Creangă – „Amintiri din Copilărie” – revine la Palatul Naţional al Copiilor (Sala Mare), cu ocazia unei serii de matinee ce vor avea loc pe data de 22, 24, 29-31 octombrie, cu începere la ora 10.00.
Inspirat de universalitatea Amintirilor, regizorul Peter Kerek a creat, secondat de Iuliana Vîlsan, scenograf, şi Larisa Barbu, coregraf, un spectacol modern, dinamic şi amuzant, în care poznele şi aventurile de pe malul Ozanei prind viaţă într-o formă neconvenţională ce împrumută din estetica benzilor desenate şi a animaţiilor pentru copii.
„Peter [Kerek] ne-a demonstrat că o poveste se poate spune cu vorbe puţine, folosindu-ne de gest, de ritm, de muzică. A recompus pe scenă, cu talent şi imaginaţie, o mică lume în mijlocul căreia a aşezat copilăria cu joaca şi năzbâtiile ei, adolescenţa cu primele porniri de răzvrătire împotriva lipsei de înţelegere a celor mari. E o poveste despre copilul de ieri, de azi şi de ce nu, despre cel de mâine.” (Alexandrina Halic)
Spectacolul durează 1h40 şi se adresează copiilor de peste 8 ani.

(RADIO ROMÂNIA CULTURAL – 22 octombrie)