La Craiova se deschide, astăzi, Târgul Gaudeamus

La Craiova se deschide, astăzi, Târgul Gaudeamus, primul din seria evenimentelor organizate în 2015 de Radio România sub acest nume, în cadrul Programului Lectura. 64 de expozanţi reuniţi în 40 de standuri propun publicului titluri din toate domeniile, genurile şi pentru toate categoriile de vârste.

Între 25 februarie şi 1 martie, foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu” va găzdui nu mai puţin de 82 de evenimente, număr record pentru Târgul Gaudeamus Craiova. Cea de-a 14-a ediţie a manifestării păstrează câteva dintre proiectele tradiţionale. „Cărţile se întorc acasă” – campanie de donaţie în vederea constituirii unui fond de carte pentru biblioteci, „Invitaţi de nota 10” – eveniment în cadrul căruia olimpicii României vor fi recompensaţi cu premii pentru performanţele obţinute pe plan internaţional, sau faza locală a Concursului naţional de lectură „Mircea Nedelciu”.
Realizator: Intrarea la Târgul Gaudeamus de la Craiova este liberă, iar vizitatorii sunt aşteptaţi între orele 10:00 şi 18:00 până sâmbătă inclusiv, iar duminică între orele 10:00 şi 15:00.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 25 februarie