Ambasada SUA premiază antreprenorul lunii februarie

andrei_pitis_foto_silviu_mateiAmbasada SUA anunţă “Antreprenorul lunii” februarie: Andrei Pitiş. Programul Ambasadei intitulat „Antreprenorul lunii” este o modalitate de a aduce în prim plan extraordinara creativitate şi potenţialul existente aici, în România, de a promova persoanele şi companiile care şi-au asumat riscul de a se a baza pe propriile forţe şi de a-şi crea propriul drum. Aceşti antreprenori locali antreprenori locali dezvoltă produse şi servicii într-o multitudine de sectoare industriale în diverse regiuni ale României.

Premiul reprezintă o recunoaştere a dedicării şi angajamentului domnului Pitiş faţă de promovarea, educarea şi organizarea unei comunităţi a antreprenorilor din România. El este un exemplu extraordinar de om de afaceri de succes, care doreşte să facă un pas în faţă şi să fie model şi mentor nu doar pentru ceilalţi antreprenori, ci pentru întreaga societate.

SUA au o tradiţie îndelungată a oamenilor de afaceri de succes care devin figuri aspiraţionale pentru restul societăţii nu doar datorită succesului, ci şi datorită dedicării lor pentru ajutarea societăţii care le-a făcut posibil succesul, iar proiectul „Antreprenorul lunii” promovează acest lucru.

Ceremonia de premiere pentru luna februarie a fost găzduită de Romanian-American Foundation, un ONG care îşi dedică activitatea consolidării şi creării condiţiilor necesare pentru ca o economie de piaţă sustenabilă şi o societate democratică să prospere. Totodată, acesta este locul în care domnul Pitiş seară a pregătit şi mentorat următoarea generaţie de antreprenori talentaţi.