Expozitie Paul Neagu la Targul de arta ArtParis ArtFair

In perioada 25 – 29 martie 2015, la Targul de arta ArtParis ArtFair de la Grand Palais, va avea loc o expozitie Paul Neagu, prezentata de Galeria Allegra Nomad din Bucuresti in cadrul sectiunii  Solo Show. Participarea galeriei din Romania la acest eveniment este sprijinita de Institutul Cultural Roman.

Paul Neagu  (1938, Bucuresti – 2004, Londra) a fost considerat de presa britanica de specialitate cel mai important artist roman dupa Constantin Brancusi. Expozitia  „Paul Neagu-sculptor, desenator, profesor, poet si performer“  reflecta complexitatea operei si convergenta multiplelor aspecte ale creatiei artistului din Romania.

Targul de arta ArtParis ArtFair, aflat sub patronajul presedintelui Frantei, Francois Hollande, prezinta o panorama larga de arta moderna si contemporana, inclusiv fotografie, proiectare si carti de arta. Invitati de onoare in 2015 sunt Singapore si Asia de Sud-Est. Targul are, anual, peste 40 000 de vizitatori, printre care curatori, colectionari, directori de muzee, galeristi, critici si jurnalisti.

Romania participa pentru prima oara la acest eveniment cultural,  la care sunt selectate anual galerii importante reprezentand artisti de calibru.