Ambasada SUA premiază antreprenorul lunii mai

Ambasada SUA va premia vineri, 29 mai, Antreprenorul lunii mai: compania MIRA Rehab din Cluj-Napoca.

 DATA: Vineri, 29 mai 2015;

ORA: 15:45;

LOCUL: Universitatea Babeş Bolyai (UBB), Strada Mihail Kogălniceanu, nr. 1, etj. 1, Cluj-Napoca, sala Tiberiu Popoviciu a Facultăţii de Matematică şi Informatică;

Prin programul “Antreprenorul lunii”, Ambasada SUA promovează în 2015 persoanele şi companiile din România care au înţeles potenţialul unei idei noi, iar apoi au venit cu o abordare plină de curaj, menită să transforme ideea în realitate.

Compania MIRA Rehab a fost fondată de studenţi ai Facultăţii de Matematică şi Informatică din cadrul UBB care au creat o platformă software medicală de recuperare prin jocuri. Aceasta transformă exerciţiile necesare recuperării persoanelor cu dizabilităţi locomotorii în jocuri. Platforma se bucură deja de recunoaştere internaţională şi este folosită în centre de recuperare şi spitale.

Vă rugăm să confirmaţi prezenţa la eveniment până joi, 28 mai, ora 15:00, la adresa valicanc@state.gov.

Nominalizările pentru „Antreprenorul lunii” se pot trimite la RomanianEntrepreneur@state.gov. Mai multe informaţii despre program puteţi găsi la: http://romania.usembassy.gov/media/pr-12102014.html

Pentru noutăţi şi alte informaţii, urmăriţi-ne pagina de Facebook, la facebook.com/bucharest.usembassy şi contul de Twitter AmbasadaSUA.

* * * * *