Austria a suspendat temporar traficul feroviar dinspre Ungaria

CFR Călători informează că Administraţia feroviară din Austria (ÖBB), din motive de supraaglomerare a rețelei sale ca urmare a valului de imigranți ce doresc să ajungă în Germania, a suspendat temporar circulaţia trenurilor internaţionale de călători dintre Ungaria şi Austria,  prin frontiera Hegyeshalom.

Pentru călătoriile internaţionale spre Europa de Vest pot fi utilizate trenurile internaţionale de călători care circulă din Ungaria prin Slovacia.

Începând din această dimineaţă, trenul internaţional DACIA 346/ 347 Bucureşti – Budapesta – Viena şi retur circulă doar până la Budapesta şi retur, până la redeschiderea traficului spre Austria.

Precizăm că cei   care au bilete la trenurile internaționale care circulau prin frontiera Hegyeshalom şi care vor  renunța la călătorie vor primi,   la cerere,  contravaloarea biletelor neutilizate/pentru parcursul neefectuat, conform regulamentărilor internaţionale de călători  în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe   www.cfrcalatori.ro

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, pasagerii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro , să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (trafic intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

(RADOR – 11 septembrie)