Gaudeamus, cel mai bun loc în care să-ţi închei pregătirile pentru noul an şcolar

Numărătoarea inversă se apropie de final: au mai rămas doar două zile până la deschiderea noului an şcolar, moment de vârf în calendarul anual al fiecăruia dintre cei implicaţi: elevi, cadre didactice sau părinţi.

Şi tot ca în fiecare an, de ceva vreme, Radio România este alături de ei, printr-un eveniment care le este dedicat în totalitate: Târgul Gaudeamus Carte Şcolară! Evenimentul, ajuns în acest an la ediţia cu numărul 13, se va desfăşura în perioada 16 – 27 septembrie şi va fi găzduit în premieră de Parcul Cişmigiu – intrarea din Bulevardul Regina Elisabeta, în vecinătatea Colegiului Naţional Gheorghe Lazăr.

Aşadar, vă invităm să combinaţi utilul cu plăcutul, să cumpăraţi de aici manualele şi auxiliarele de care mai aveţi nevoie şi apoi să vă relaxaţi pe aleile celui mai cunoscut parc bucureştean.

Programul de vizitare al târgului este zilnic între orele 10:30 şi 19:30, iar accesul este liber.

Târgul Gaudeamus Carte Şcolară, cel mai longeviv eveniment cu acest profil de pe piaţa de carte românească, este organizat de Radio România prin Centrul Cultural Media Radio România.

Derulat anual în preajma începutului de an şcolar, într-un interval în care cererea de servicii şi produse educaţionale este foarte ridicată, Târgul Gaudeamus Carte Şcolară are ca principal obiectiv crearea, pentru toţi cei implicaţi în procesul educaţional, a unui cadru adecvat pentru analiza şi achiziţia manualelor şi a auxiliarelor şcolare.

Iată câteva dintre motivele pentru care Gaudeamus Carte Şcolară se poate dovedi cea mai potrivită alegere în campania de pregătire a noului an şcolar:

Oferta aproape completă de manuale şi auxiliare aprobate de ministerul de resort, publicate de cele mai apreciate edituri din România, disponibilă într-un singur spaţiu;

–  Pachete speciale, oferte promoţionale şi discounturi semnificative acordate direct de către edituri;

–  Materiale didactice pentru toate nivelurile şi disciplinele, utile deopotrivă studiului individual şi activităţii în clasă;

Numeroase titluri din bibliografia şcolară, din literatura română şi universală;

–  Cele mai recente apariţii editoriale în vogă printre tinerii cititori, în măsură să le trezească interesul şi celor mai puţin pasionaţi de lectură.