Franța, prezentă la Indagra și Indagra Food între 28 octombrie și 1 noiembrie

Franța este din nou prezentă la Ingradra și Indagra Food, între 28 octombrie și 1 noiembrie 2015!
Cu o suprafață de 41 000 m², 750 de expozanți din 22 de țări și peste 65 000 de vizitatori în 2014, aceste târguri sunt astăzi, împreună cu All-Pack, evenimentul de referință pentru profesioniștii din agricultură și industria alimentară.
Pentru cea de a 10-a participare consecutivă la Indagra, Pavilionul Franței va reuni 21 de societăți pe o suprafață de aproape 200 m² în Pavilionul C1, standurile 12 – 24.
Franța va fi de asemenea prezentă, pentru a treia oară, la târgul Indagra Food (Pavilionul A, nivel 4.50, stand 202), cu un stand dedicat ingredientelor alimentare.
Oferta franceză prezentată la cele doua târguri este mai diversificată în acest an prin participarea a 8 noi companii din urmatoarele domenii: certificare ecologică, ingrediente alimentare, nutriție animală, remorci agricole și soluții informatice. Pentru lista completă a participanților, sectoarele de activitate și amplasarea lor, vă invităm să consultați cele 2 anexe.
Inaugurarea Pavilionului Franței va avea loc în data de 28 octombrie, ora 12h30, la standul 18 din Pavilionul C1, în prezența Excelenței Sale Domnul François SAINT-PAUL, Ambasadorul Franței în România.
În paralel cu participarea Pavilionului Franței la Indagra și Indagra Food, Camera Franceză de Comerț, Industrie și Agricultură în România (CCIFER) va organiza, în data de 30 octombrie la ora 17h30 (sălile Brâncuși și Madgearu), o conferință intitulată „Agricultura de astăzi pe drumul dezvoltării durabile” . Acest atelier își propune să sensibilizeze agricultorii și sectorul de agri-business la mizele agro-ecologice.
Agenția Business France a fost creată la 1 ianuarie 2015 prin fuziunea dintre UBIFRANCE și AFII (Agenția franceză pentru investiții internaționale) și dispune de un număr de 1 500 colaboratori în Franța și în 70 de țări.
Business France are rol de promovare a economiei franceze în străinătate prin dezvoltarea întreprinderilor și a exporturilor, precum și prin prospectarea și orientarea investițiilor internaționale în Franța.