La mulţi ani Radio România!

Dragi colegi,

Sărbătorim împreună 87 de ani. Prilej de mândrie şi recunostinţă pentru tot ce am realizat împreună, pentru toate eforturile depuse, pentru numărul impresionant de ascultători pe care reuşim să-i atragem de partea noastră în fiecare zi. Sunt bucuros că, şi anul acesta,Performanţa a fost cuvântul cheie al activităţii noastre de zi cu zi. Recunoaşterea şi respectul vin din capacitatea de a genera performanţă, iar răspunsul celor peste 4,5 milioane de ascultători zilnic este cel mai bun instrument de măsură.

Doresc să vă mulţumesc pentru tot ceea ce înseamnă Radio România astăzi, pentru ceea ce se aude pe frecvenţele Radio România, în sălile de concerte ale Radioului, în „săli de concerte” improvizate în satele României, în şcoli, în spaţii publice şi oriunde ajungem, pentru ceea ce se vede, se citeşte şi se simte în cadrul evenimentelor organizate de Radioul Public, pentru vibraţia pe care o transmiteţi oamenilor în fiecare clipă.

Sper ca anii ce vor urma să fie cel puţin la fel de rodnici ca şi acesta, în toate planurile: editorial, financiar, investiţional, în planul audienţei şi al notorietăţii.

La Mulţi Ani tuturor! La Mulţi Ani Radio România!

 Ovidiu Miculescu

Preşedinte Director General