Sorana lanseaza single-ul si videoclipul „Pijamale”

sorana 1Nonconformista Sorana ne surprinde din nou cu un videoclip inedit – „Pijamale”, dar si o piesa fresh compusa de catre ea insasi.

Piesa este scrisa de mine si instrumentalul inceput de mine si finalizat de Madalin Rosioru, Robert Toma si Liviu Teodorescu. E prima piesa compusa doar de mine, pe care am avut curaj sa i-o arat lui Marius Moga. Haha! Cat timp a ascultat, nu am respirat!, declara Sorana.

Piesa „Pijamale” este compusa de catre Sorana, iar videoclipul este regizat de catre San si surprinde detaliile unei relatii de dragoste tumultoase. Mesajul piesei aduce in prim plan neplacerile care intervin in relatiile multora dintre noi, cand ajungem sa ne confruntam cu tabieturile partenerului de viata („nu-mi place tonul vocii tale”, „stai toata ziua in pijamale”, „cum iti dai sosetele jos din picioare”, „n-ai bani in buzunare”, „in fiecare noapte ma tii treaza”). Cu toate acestea, personajul interpretat de catre Sorana ajunge aproape la disperare din cauza iubitului, personaj interpretat de catre Radu I. Campeanu.
sorana 3

De ce pijamale? Pentru ca atunci cand esti in pijama, esti exact asa cum esti tu, fara masti, fara lucruri de demonstrat sau de ascuns. E cel mai sincer outfit care exista. ‘Pijamale’ e o piesa despre sentimentele care apar pe parcursul unei relatii. E despre momentul in care te-ai obisnuit cu persoana de langa tine si deja ii stii toate defectele, toate lucrurile mici care incep, incet, incep sa te deranjeze, sa te scoata din sarite. Si? E momentul in care decizi daca mai iubesti persoana respectiva. Iti mai face ‘inima varza’? Iubirea invinge? Habar n-am, dar eu aleg intotdeauna varianta in care iubirea invinge. Pentru ca nu e nimic mai frumos decat fluturasi in stomac, care te dau peste cap si dupa ani de relatie„, adauga artista.

Compozitoare si cantareata, activitatea artistica a Soranei mai inseamna si un vlog, unde posteaza continut original creat si realizat de catre ea. Primul ei single „Povesti” a fost compus in studioul DeMoga Music, iar in urma cu cateva luni Sorana a colaborat cu Adela Popescu. Mai mult, Sorana este si make-up artist, stilist si a facut parte din distributia serialului „O noua viata”.