Întâlnire cu Dodi și Roni: Animale din pădurile temperate

Intalnire cu Dodi si Roni 15 noiembrieMuzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și Uninvented Kids vă invită duminică, 1 5 noiembrie 2015, începând cu ora 11.00, în Sala Multimedia, la o conferință inedită despre animalele din pădurile temperate!

Pădurile din zonele temperate oferă hrană şi adăpost pentru numeroase vieţuitoare, cum ar fi: lupul, vulpea, căprioara, mistrețul, jderul, veverița, pisica sălbatică, viezurele, etc.

Zona temperată se caracterizează prin patru anotimpuri (primăvară, vară, toamnă și iarnă), iar acest fapt le determină pe viețuitoarele care trăiesc aici să aibă anumite adaptări și bioritmuri specifice. În cadrul acestei conferințe vor fi prezentate adaptările la mediu și diferitele comportamente ale animalelor care trăiesc în aceste păduri.

Interactive și bogate în informații accesibile, conferințele îi poartă pe copii prin fascinanta biodiversitate a Pământului.

După o călătorie de trei ani în jurul lumii, neînfricații „exploratori” Dodi și Roni se întorc pentru a împărtăși copiilor descoperirile lor extraordinare din lumea plantelor și animalelor. Simpaticul ursuleț Dodi și vorbărețul lui prieten Roni îi așteaptă pe copiii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani, la o nouă conferință despre animalele care trăiesc în pădurile temperate.

Taxa de participare este de 10 lei/copil și 20 lei/adult. Înscrierea participanților se poate face în limita a 50 de locuri, pe e-mail: info@antipa.ro, sau la telefon: 021.305.60.31