LSRS prelungește termenul limită de înscriere la Premiile LSRS pentru Excelenţă Academică în Străinătate

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) aduce în atenţia studenţilor şi absolvenţilor români care au studiat în străinătate în anul universitar 2014-2015 ca îşi mai pot depune candidatura la “Premiile LSRS pentru Excelenţă Academică în Străinătate” până la data de 1 decembrie 2015.
Înscrierea în concurs. Termenul limită de înscriere în competiţie se prelungeşte până la data de 1 decembrie 2015. În acest interval, studenţii români cu rezultate excepţionale în străinătate se pot înscrie în concurs prin completarea formularului de înscriere de pe site-ul http://gala.lsrs.ro/concurs/. De asemenea, LSRS oferă tuturor celor care cunosc studenţi cu rezultate deosebite posibilitatea de a contribui la recunoaşterea valorii lor prin completarea formularului de recomandare disponibil pe https://goo.gl/yZoQUr.
Jurizarea candidaţilor. La fel ca în cazul ediţiilor precedente ale competiţiei, evaluarea candidaţilor va fi organizată în două etape. Preselecţia va fi realizată de către laureaţii ediţiilor anterioare ale Galei Studenţilor Români din Străinătate, iar selecţia finală revine, ca în fiecare an, unui juriu prestigios alcătuit din personalităţi ale societăţii româneşti.
Criteriile de jurizare vor avea în vedere domeniul academic – rezultatele deosebite în domeniul de studiu şi activitatea ştiinţifică – şi activităţile extra-curriculare – desfăşurate în planurile social şi al dezvoltării personale.
Înmânarea premiilor va avea loc în cadrul Galei Studenţilor Români din Străinătate, eveniment ce se va desfăşura în data de 7 ianuarie 2016, în Bucureşti. Toţi cei interesaţi participe la această seară de Gală sunt invitaţi să îşi rezerve un loc prin completarea formularului de înscriere disponibil pe https://goo.gl/zHqsXz.
Pentru mai multe informaţii, vă invităm să accesaţi http://gala.lsrs.ro.