Informaţii din trafic

În judeţul Gorj, lucrările pentru modernizarea drumului naţional 66 Defileul Jiului continuă până la sfărşitul lunii. Pe tronsonul cuprins între Bumbeşti Jiu şi Mănăstirea Lainici, carosabilul a fost complet reasfaltat, iar pe segmentul spre Petroşani se toarnă stratul intermediar de asfalt şi se consolidează versanţii. În Defileul Jiului sunt montate cinci – şase semafoare în zonele cu lucrăi de modernizare. Cu alte informaţii din trafic, acum în direct reporterul Alex Lancuzov. Bună dimineaţa, Alex. Te ascultăm.
Reporter: Bun găsit. Un alt drum european cu lucrări de modernizare este DN 76 Deva  – Oradea, pe tronsonul Şoimuş – Brad din judeul Hunedoara sunt montate cinci semafoare, iar în judeţul Bihor, de la Beiuş la Băile Felix se reciclează asfaltul, cu trafic parţial restricţionat în zonelecu lucrări şi asta reduce vizibilitatea pe şoselele din judeţul Hunedoara. Mare atenţie la ieşirea de pe autostrada Orăştie – Deva, dar  şi pe DN 7 Deva – Ilia, segment cu trafic greu intens. Transportatorii pierd minute bune pe centura Aradului, la cele două treceri peste liniile de cale ferată. Nu sunt însă probleme de fluenţă în vămile Nădlac 2 şi Borş. În nordul tării, carosabil parţial umed pe DN 18, în pasurile Gutâi şi Prislop. În Pasul Gutâi, ceaţa reduce vizibilitatea. Avem carosabil denivelat şi cu gropi pe segmentul Moisei – Iacobeni, al aceluiaşi drum naţional 18. La Suceava, până la sfârşitul lunii se menţine restricţia de la pasajul Iţcani. Pe relaţia Roman – Siret traficul este deviat pe centura municipiului Suceava.
Ultima informaţie, din judeţul Ilfov, pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, între kilometrii 13 – 14, se asflatează banda a doua pe sensul spre Piteşti. Respectaţi restricţiile temporare de viteză şi asiguraţi-vă crespunzător la schimbarea benzilor.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 17 noiembrie