3 Sud Est lansează single-ul „Tic-Tac”

3_Sud_Est_Tic_Tac_1După colaborarea inedită cu Inna pentru single-ul „Mai stai”, alături de un videoclip emoționant, lansate la începutul anului, trupa 3 Sud Est a pregătit o nouă surpriză-single-ul „Tic-Tac”.

Ca și în cazul altor piese lansate de către 3 Sud Est, noul single „Tic-Tac” este o coproducție Cat Music și 1 Artist Music și a fost compus tot de către Laurențiu Duță și Viorel Sipoș.

„În povestea acestui cântec ar trebui să ne regăsim cu toții. Iubiți-vă cât mai mult, timpul trece atât de repede. Tic-Tac, Tic-tac!”, declară Laurențiu.

Tot la începutul anului 2015, mai exact în luna martie, trupa 3 Sud Est a fost desemnată „Artistul anului”, iar hitul „Emoții”-„Cea mai bună piesă pop”, în cadrul premiilor Radio România. în plus, Mihai, Laurențiu și Viorel au susținut un mega concert pe scena Sălii Palatului, unde au sărbătorit ziua femeii, cu o nouă formulă, cu band live, dansatori și backing vocals.

Hiturile „Emoții”, „Liberi”, „Mai stai” au fost anul acesta parte din show-urile pe care 3 Sud Est le-a susținut atât în România, cât și în străinătate (din Republica Moldova, în Marea Britanie, până în Canada).

Victor Rebenciuc
PR Manager

mobile: +40724 595 617
address: B-dul Ficusului 5-7, Bl. XX/7, parter,
sector 1, 013971, Bucureşti, România
tel: +4021 233 18 47, 48
fax: +4021 233 18 91
www.catmusic.ro
FB, Twitter: /CatMusicRomania

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=Rr1tyJMhSoY&feature=youtu.be[/youtube]