Comandament al situaţiilor de urgenţă la Primăria Capitalei

Autorităţile din capitală se reunesc, astăzi, pentru a discuta situaţia din zona Eroilor, unde s-a surpat şoseaua, din cauza lucrărilor la metrou. În zonă, circulaţia este blocată şi deviată pe străzi secundare, iar locuitorii dintr-un imobil avariat de săpături au fost evacuaţi.

Alexandru Ichim, purtătorul de cuvânt al Primăriei Capitalei: Până în momentul de faţă constructorul nu a prezentat o situaţie exactă a lucrărilor din teren. Este convocat un comandament al situaţiilor de urgenţă. Domnul prefect al municipiului Bucureşti a convocat această şedinţă la solicitarea primarului general, la care a fost invitat constructorul pentru a preciza clar termenele de executare a acestor lucrări şi stadiul acelor lucrări.

Realizator: Municipalitatea spune că a solicitat de la constructor avizele de lucru şi, împreună cu Inspectoratul de Stat în Construcţii, lucrează la un raport privind situaţia generală din zona Eroilor. Potrivit conducerii Metrorex, constructorul a început deja lucrările pentru consolidarea zonei şi a imobilului afectat de pe Bulevardul Eroii Sanitari.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 23 decembrie