Kamara lanseaza primul single solo – Encore Plus Fort

Kamara, jumatatea trupei AlbNegru, lanseaza prima piesa solo, inspirata din viata lui Kamara, “Encore plus fort”, insotita de un videoclip spectaculos.

E prima mea piesă solo. Ideea a pornit de la un refren pe care l-am înregistrat eu pe telefon si care i-a placut mult prietenului meu Ralflo, un producător şi muzician cu urechea fină, care a simțit potențialul piesei. S-a pus pe creație în acea noapte şi după câteva ore, avea deja o forma. De producție s-a ocupat un alt prieten drag, Vanotek, cu care, desi sunt la prima colaboare, iată ce a ieşit. Şi, ca de obicei, nu pot să nu amintesc de Bunicu” Magic care reuşeşte să facă un Mix&Master a la carte”, spune Kamara.

Am ales să cânt singur piesa pentru că, sunt trăirile mele exclusive în această piesă, motiv pentru care nu le puteam cânta decât singur. Atat eu cat si Andrei am ales să interpretăm şi piese solo, dar şi piese în doi, asa cum v-am obişnuit. Versurile pentru “Encore plus fort” sunt inspirate din viața mea şi tot pachetul a ieşit un pic mai bine decât m-am asteptat.  Sunt încântat de rezultat şi fericit că am lucrat cu Ralflo şi Vanotek pentru primul meu single. Au simțit tot ce am vrut să spun şi să transmit cu acest single”, a mai adaugat Kamara.

Ce spune colegul sau Andrei despre proiectul muzical solo al lui Kamara? Se pare ca il sustine neconditionat!

Andrei a fost unul dintre primii care au ascultat piesa, înca din starea de proiect şi i-a placut foarte mult. Sunt convins ca se bucură pentru mine, cum s-ar bucura pentru el. Ştie că reciproca e valabilă!”, ne-a asigurat Kamara.

S-a vopsit blond, special pentru proiectul solo

M-am vopsit pentru că aşa am simțit. O mai facusem acum vreo 18 ani, dar la vremea aceea nu a ieşit ce mi-am dorit. Acum, după ce hairstylistul meu, Fuad, care mi-a făcut toate frezele în ultimii ani mi-a spus sa ma uit oglindă după 3 ore şi jumătate de lucru, m-am bucurat să văd un nou ‘eu’, care se potrivea exact cu ce voiam ca imagine pentru prima mea piesă solo. Habar nu am ce voi face in viitor cu parul meu, deocamdată ma simt bine aşa. Blond 🙂”, marturiseste Kamara.

Cat despre videoclipul piesei “Encore plus fort”, Kamara a apelat la serviciile unui prieten şi regizor talentat cu care îsi dorea de ceva vreme să lucreze, Richard Stan, alaturi de echipa lui de profesionisti, Crew Art Solutions. Acesta a creat o poveste altfel, care a ilustrat cum nu se poate mai bine versurile şi trăirile artistului.

A fost o plăcere să lucrez cu el, deşi m-a stors de energie până la ultima picătură în aproape 24 de ore de muncă. Toate acestea nu ar fi fost posibile fără susținerea şi încrederea bunului meu prieten şi manager, Marius China, care a organizat tot ce este în jurul meu. Pentru acest nou single am semnat cu drag cu cele două case de discuri cu care lucrez din 2010 încoace, Cat Music şi Sprint Music”, a mai spus, incheiere, Kamara.