Programul de burse de studiu online „Antreprenori Români de Pretutindeni”

Românii din străinătate interesaţi să deschidă o afacere se pot înscrie, de astăzi, pentru un program de burse online, gratuit, iniţinat de Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni, în colaborare cu Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri şi Fundaţia Romanian Business Leaders.

Reporter: Alina Stănuţă – Programul de burse de studiu online „Antreprenori Români de Pretutindeni” constă în acordarea a 300 de burse pentru tinerii români care vor să-şi deschidă o afacere. Ministrul delegat pentru relaţiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, declara că instituţiile guvernamentale trebuie să lucreze împreună cu societatea civilă pentru a-i sprijini pe tinerii cu spirit antreprenorial.

Dan Stoenescu: Aceste burse sunt absolut gratuite. Oricine doreşte să acceseze aceste burse, sunt destul de scumpe, dar datorită parteneriatului între noi, MAE, Departamentul Politic şi pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni, Federaţia Naţională a Tinerilor Manageri şi Repatriot Romania Business Leaders, aceste cursuri sunt absolut gratuite.

Reporter: Programul este lansat în premieră, iar informaţiile suplimentare sunt disponibile pe site-ul Departamentului pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 1 iulie