10 piese vestimentare şi accesorii în care merită să investeşti

În viața fiecărei femei există investiții care ar trebui făcute și nu numai deoarece valoarea acestora le transformă în bunuri de folosință îndelungată, ci pentru că sunt piese care nu se vor demoda niciodată.
Pe primul loc al unei liste limitate şi extrem de selectivă nu se putea afla nimic altceva decât celebra Chanel 2.55, iconica geantă matlasată care continuă să rămână obiectul cel mai dorit de femeile din întreaga lume. În urma unui sondaj realizat de site-ului Baghunter s-a constatat în ultimii șase ani o creștere cu 70% a valoarii sale comerciale, ceea ce face ca achiziția poşetei să reprezinte o investiție reală și efectivă.

rayban-aviatorBineînţeles că geanta trebuie însoţită de pantofi. Iar la acest capitol, o pereche de Christian Louboutin Pigalle Stiletto sunt ‘forever’. Celebrii pantofi cu talpa şi tocurile roşii au devenit un accesoriu ”must have” al noii generații.

Fiecare femeie care se respectă ar trebui să aibă în dulap un sacou tuxedo după modelul celui creat de Yves Saint Laurent. Purtat cu jeansi, peste rochie, sau cu o pereche de pantofi sport, sacoul negru se potriveşte cu fiecare ţinută.

Un tricou alb este atemporal și mai ales util în orice ocazie. În plus, este îmbrăcămintea de vară passepartout prin definiție care datorită simplității sale poate revoluţiona o întreagă ţinută.

Istoria unei case de modă o fac acele piese care reușesc să evoce esența acesteia. Iar mocasinii Gucci sunt pantofii de care nimeni nu se poate dispensa. Astăzi, la fel ca acum 20 de ani.

O pereche de ochelari de soare Rayban aviator conferă fiecărei persoane acel ceva care nu este eplicabil de nici un alt accesoriu din lume. Modelul clasic al brandului Luxottica este singurul care poate da un aer încrezător, casual, elegant, tip anii ’70.

Un pulover de cașmir este cald, moale și absolut necesar. Atât pentru sezonul acesta, cât şi pentru toate iernile care vor veni.

Un ceas bun și o pereche de cercei micuţi cu diamante sunt singurele bijuterii de care o femeie are cu adevărat nevoie în viața ei. Primul, pentru a amăgi timpul care trece, iar cerceii pentru a străluci oriunde ar merge.

www.ilmessaggero.it
RADOR (31 octombrie)