Alexandra Predus va reprezenta Romania in competitia internationala Miss Tourism Metropolitan International 2016 din Cambodia

In urma selectiei nationale Miss Tourism Metropolitan International Romania 2016, organizata in data de 2 noiembrie in capitala de catre agentia ExclusivEvent, agentia detinatoare a licentei Miss Tourism Metropolitan International Romania in tara noastra, Alexandra Predus a fost desemnata oficial sa reprezinte Romania in cadrul competitiei Miss Tourism Metropolitan International 2016, competitie care se desfasura in acest an in Cambodia in perioada 6 – 20 noiembrie 2016. Marea finala va avea loc in data de 18 noiembrie. In competitie vor participa 43 de tari.

Alexandra locuieste in Bucuresti, are 26 de ani, 1.68 m inaltime iar dimensiunile sale sunt 85-60-87.

Alexandra este absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii Crestine Dimitrie Cantemir din Bucuresti, limbile straine studiate fiind Engleza si Italiana. In prezent lucreaza ca Traducator si Interpret Autorizat de catre Ministerul Justitiei pentru limbile straine engleza si italiana.

Alexandra este pasionata de calatorii, modeling, lectura si sport.

„Am avut onoarea sa castig titlu de Miss Tourism Metropolitan International Romania 2016, dandu-mi sansa sa reprezint cu mandrie Romania in prestigioasa competitie internationala care va fi cu totul speciala. Cu siguranta este cel mai important moment din cariera mea de model.  Va fi o experienta minunata pentru mine si nu o voi uita niciodata.  Aceasta competitie imi acorda sansa sa invat multe lucruri noi, sa promovez turismul Romaniei si sa dau tot ce e mai bun pentru a ocupa un loc cat mai important pe podiumul  din Cambodgia. In aceasta competitie de frumusete voi dovedi ca motto-ul dupa care ma ghidez in viata este real, si anume: Frumusetea porneste din interior. Sunt anumite standarde pe care trebuie sa le atingem pentru a ajunge acolo unde ne dorim, asadar trebuie sa gandim si sa ne purtam frumos.

Sunt pe deplin recunoscatoare tuturor celor care m-au sustinut in urmarea visului meu, acela de a-mi reprezenta tara in aceasta competitie, familiei mele, prietenilor si mai ales agentiei ExclusivEvent pentru ca m-a ales cu incredere pe mine pentru acest concurs si voi incerca din rasputeri sa dovedesc ca sunt persoana potrivita pentru a duce numele tarii cat mai sus pe podium.” – ne-a declarat Alexandra PredusMiss Tourism Metropolitan International Romania 2016.

„Alexandra Predus este una dintre cele mai frumoase, ambitioase si inteligente ambasadoare a frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 16 ani de activitate. Fiind la prima ei participare intr-o competitie internationala de acest gen, Alexandra are maturitatea, carisma, inteligenta si calitatile necersare pentru a reprezenta Romania cu onoare in Cambodia si de a se intoarce in Romania cu un loc cat mai bun pe podium! Este un adevarat model demn de urmat de catre toate romancele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Romaniei peste hotare!” – ne-a declarat dl.Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss Tourism Metropolitan International Romania.

Toti romanii sunt invitati sa urmareasca evolutia Alexandrei din perioada 6 – 20 noiembrie 2016 din Cambodia, vizitand pagina sa oficiala de Facebook „Miss Tourism Metropolitan International Romania”- www.facebook.com/MissTourismMetropolitanInternationalRomania – pagina unde vor putea vota Romania si vor putea vedea cele mai noi si mai fierbinti poze postate zilnic. Avem nevoie de cat mai multe like-uri pe pagina de facebook din partea romanilor pentru a o sustine pe Alexandra in cursa pentru castigarea coroanei Miss Tourism Metropolitan International 2016! Like-urile de pe paginile de facebook oficiale vor fi luate in calcul la punctajul final al competitiei din Cambodia!