Un incendiu a cuprins un bloc-turn din vestul Londrei

Un enorm incendiu a cuprins un bloc-turn din vestul Londrei, iar clădirea riscă să se prăbuşească. Potrivit martorilor citaţi de BBC, există oameni blocaţi în interior, dar autorităţile nu pot confirma încă această informaţie.
-: Pot vedea oameni adunaţi pe stradă, cade cenuşă peste tot, flăcările sunt tot mai intense şi, din păcate, aud strigăte de ajutor.
Realizator: Aproximativ 200 de pompieri încearcă să stingă focul, dar blocul de 27 de etaje este aprins în întregime. Cauza incendiului din capitala britanică este necunoscută, pentru moment./asalar

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 14 iunie

*****

La Londra, sute de pompieri şi 45 de maşini de pompieri încearcă să salveze persoanele blocate în incendiul de amploare care a cuprins o clădire de apartamente de 27 de etaje aflată în vestul capitalei britanice. Poliţia a confirmat că mai multe persoane au fost rănite. Imaginile difuzate de televiziuni arată întreaga clădire cuprinsă de fum, multe dintre etaje fiind încă în flăcări. Există îngrijorări că acea clădire s-ar putea prăbuşi, relatează corespondentul BBC.

BBC SERVICIUL MONDIAL – 14 iunie