La Gaudeamus, pasionații de lectură sunt așteptați pentru o nouă incursiune în Lumea Dacia

Dedicat familiilor, dar și celor cu spirit de aventură, modelul Logan MCV Stepway poate fi testat de vizitatorii standului Dacia

Ateliere educaționale, lansări de carte, „Cele mai frumoase cărți din România” sunt atracțiile cu care Dacia vine la Gaudeamus

Invitați speciali ai ediției din acest an: Dana Rogoz și Virgil Ianțu

Dacia călătorește nu doar în cele 44 de țări unde este comercializată, ci și la Gaudeamus. Timp de cinci zile (22 – 26 noiembrie), Dacia dă întâlnire pasionaților de educație în standul său, creat special pentru această ediție ca o incursiune în Lumea Dacia.

Amplasat chiar la intrarea în pavilionul central al complexului Romexpo din București, standul Dacia oferă ocazia de a descoperi mai mult decât o lume a informațiilor diverse și interesante, prezentate într-un cadru inedit de personalități apreciate de publicul tânăr.

O serie de concursuri organizate în fiecare dintre cele cinci zile ale târgului le va oferi câștigătorilor ocazia de a se așeza la volanul unei Dacia Logan MCV Stepway și de a descoperi cum se comportă la drum unul dintre cele mai apreciate modele ale mărcii.

În plus, vizitatorii care vor posta pe pagina lor de Facebook, alături de hashtag-urile dedicate #DacialaGaudeamus și #Lumea Dacia, fotografia proprie realizată în zona foto de la standul Dacia, vor putea intra în concurs pentru marele premiu: un weekend cu Dacia Logan MCV Stepway.

Dana Rogoz și Virgil Ianțu, personalități ale industriei de televiziune,  vor încânta copiii de-a lungul a două ateliere educaționale tematice. Nu în ultimul rând, la standul Dacia vor fi expuse, în două biblioteci, volumele proiectului itinerant „Cele mai frumoase cărți din România”. Acest proiect cultural, cu desfășurare anuală, este dedicat designului de carte și dimensiunii artistice a cărții văzute ca obiect (http://celemaifrumoasecarti.ro/celemaifrumoase/)


Evenimente organizate în standul Dacia la Gaudeamus

Între 22 și 26 noiembrie

10:00  – 20:00    Concursuri și înscrieri la drive-test cu modelul Dacia Logan MCV Stepway

Vineri, 24 noiembrie

18:00        Atelier și lansare de carte Sfaturi pentru fetițe, Mark Twain – marele premiu al concursului « Cele mai frumoase cărți din România 2017 ».

 Sâmbătă, 25 noiembrie

11:00        Workshop Fun Science: Viziunea lui Jules Verne

12 :00       Lansarea volumului „Medalion”, semnat de cunoscutul actor Dorel Vișan

13:30      Atelier de lectură interactivă, cu Dana Rogoz (adresat exclusiv angajaților Groupe Renault România)

15:00       Workshop de gestionare a emoțiilor copiilor, Copiii spun…un curs ca o joacă, cu Virgil Ianțu  (adresat exclusiv angajaților Groupe Renault România)

16:00       Invitați de Nota 10: Premierea Olimpicilor României

Duminică, 26 noiembrie

11:00        Atelierul de lectură și muzică: Peter Pan cu Andreea Lupescu

12:00        Prezentarea Premiului Goncourt în România

Mai multe informații despre programul târgului Gaudeamus puteți găsi pe www.gaudeamus.ro.

Detalii referitoare le modelul Dacia Logan MCV Stepway sunt disponibile la adresa https://www.dacia.ro/gama-dacia/modele/logan-mcv-stepway.html

Contact presă:

dacia.press@daciagroup.com

www.daciagroup.com, www.dacia.ro