Campioanele României și-au făcut încălzirea pentru noul sezon cu o ședință foto

Tigroaicele de la CSM București pregătesc primul meci oficial, cel cu HCM Râmnicu Vâlcea, din Supercupa României, programat la 25 august, la Sala Polivalentă din Capitală

După un cantonament în Muntengru și două meciuri de verificare câștigate împotriva celor de la Buducnost, elevele lui Magnus Johansson au revenit în țară și sunt în linie dreaptă cu pregătirile pentru primul joc oficial – cu HCM Râmnicu Vâlcea – dispută care le poate aduce și primul trofeu: Supercupa României.

Până la întâlnirea de săptămâna viitoare, jucătoarele și staff-ul de la CSM București au avut parte de câteva ore de relaxare în cadrul unei ședințe foto în care tigroaicele au fost imortalizate îmbrăcate cu noul echipament de joc. Voia bună, glumele și distracția au fost ingredientele de bază ale momentelor petrecute împreună.

” Ședința foto e relaxantă, de acest lucru aveam și nevoie, mai ales că ne așteaptă un antrenament după-amiază. Suntem o echipă nouă, o luăm de la capăt, totul e diferit, sunt mai multe handbaliste balcanice, mai pe stilul nostru. Suntem destul de acomodate cu jucătoarele noi, așteptăm să se lege relațiile de joc. Cantonamentul din Muntenegru a fost binevenit, am avut timp pentru team-building, am vorbit mai mult, ne-am cunoscut mai bine” – Iulia Curea, extremă CSM București.

Vor primul trofeu al sezonului, Supercupa României

Cu toate că au încercat măcar pentru câteva ore să fie cu mintea departe de meciurile care le așteaptă, tigroaicele nu s-au putut abține, iar gândurile le-au zburat către noul sezon.

” Dacă n-am jucat finala mare a Ligii Campionilor sezonul trecut, însemană că trebuie să îmbunătățim totul. Avem nevoie de o apărare bună, de mentalitate puternică. Știu că suntem capabile sută la sută, trebuie să formăm un tot unitar, să fim o echipă. Fetele noi sunt disperate să joace finala Ligii și să o câștige. Ne dorim să începem sezonul cu dreptul, să câștigăm primul meci oficial acasă, în fața publicului nostru, ne dorim Supercupa” – Iulia Curea, extremă CSM București.

” Echipa este bună, atmosfera plăcută, iar jucătoarele noi s-au integrat perfect în echipă. Vom vedea când începem meciurile dacă suntem mai puternice decât sezonul trecut. Ne-am pregătit mai mult fizic în această perioadă, nu am făcut mult tactic, dar mai avem timp. Suntem gata pentru Supercupă. Vom juca rapid, așa cum e sistemul scandinav” – Jelena Grubisic, portar CSM București.

”Jucătoarele noi se integrează rapid, pare că ne-am antrenat de mult mai mult timp împreună. Școala balcanică face ca relațiile de joc să se lege mai repede. Fetele se cunosc, au jucat împreună la alte echipe. Ne așteaptă un campionat lung, este ca un maraton, tot ce contează va fi luna mai, așa că vom lua totul treptat. O să vedeți mai mult spirit de luptă decât în sezonul precedent, asta este o mare caracteristică a balcanicelor, fetele vor lupta enorm” – Adrian Vasile, antrenor secund CSM București.